Incendiu la un depozit de materiale plastice din Alba Iulia. Pompierii au intervenit la fața locului


    Foto: ISU Alba
Foto: ISU Alba

Pompierii intervin, marţi, cu cinci maşini, o autoscară şi o ambulanţă SMURD pentru stingerea unui incendiu la un depozit de materiale plastice (pet-uri) din Alba Iulia.

Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de circa 2.000 de metri pătraţi şi există posibilitatea de propagare la depozitele învecinate. Circulaţia rutieră este întreruptă pe DN 1 la ieşirea din municipiul Alba Iulia către Teiuş, pentru desfăşurarea intervenţiei de lichidare a incendiului.

„De la nivelul ISU Alba acţionează 5 maşini de stingere, 1 autoscară şi 1 ambulanţă SMURD. De asemenea, au fost trimise în sprijin 2 echipaje de stingere de la ISU Sibiu (1) şi ISU Hunedoara (1). Având în vedere degajarea mare de fum, a fost transmis mesaj Ro-alert pentru adoptarea măsurilor de autoprotecţie. Intervenţia este în dinamică.

Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 2000 mp, cu posibilităţi de propagare la depozitele învecinate.  Au fost suplimentate forţele trimise în sprijin cu alte 4 echipaje de stingere (1 - ISU Bihor, 1 - ISU Cluj, 1 ISU - Timiş, 1 - ISU Hunedoara)”, arată o informare de presă a IGSU. 

mariana moculescu jpg
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
shutterstock 165207755B jpg
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
Culita Sterp masina accident (1)B jpg
cabral dominicana jpg
foto1 la sfinxB jpg
adrian romcescu mp4 thumbnail png
Răzvan Burleanu în Qatar FOTO Twitter
Mercenari Wagner FOTO Telegram png
image
image
image
image
foto1 la sfinxB jpg
shutterstock 165207755B jpg
minivacanta 1 decembrie jpg
foto 1 bec economic jpg
Screenshot 2022 11 29 at 21 10 20 png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO