Incendiu la un depozit de reziduuri periculoase din Braşov


    Incediul a izbucnit în urma unui scurtcircuitcaptură Romania TV
Incediul a izbucnit în urma unui scurtcircuitcaptură Romania TV

Un depozit cu reziduuri periculoase din judeţul Braşov a fost cuprins de flăcări. Două hale pline cu vopseluri şi solvanţi au sărit în aer. Pompierii au intervenit cu 20 autospeciale.

Peste 100 de pompieri şi voluntari s-au chinuit mai bine de zece ore să stingă flăcările care au izbucnit la un depozit cu reziduuri periculoase din Braşov, potrivit romaniatv.net.

Incendiul s-a produs, sâmbătă seara, în urma unui scurtcircuit. Focul s-a aprins rapid din cauza reziduurilor din interior, iar două hale în care erau butoaie pline cu vopseluri, uleiuri şi solvanţi au sărit în aer. Pe o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi a ars tot, iar flăcările au atins câţiva metri înălţime. Operaţiunea pompierilor a fost extrem de dificilă. Fiind vorba despre reziduuri de magneziu, flăcările nu au putut fi stinse cu apă sau spumă, ci doar cu nisip sau praf de ciment.

"Intervenţia a fost periculoasă, a trebuit să intervenim repede. Era foarte mult material combustibil, material lemnos şi am reuşit să localizăm incendiul", a declarat Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt la ISU Braşov, pentru romaniatv.net.

Depozitul se află la 200 de metri de şoseaua care leagă Râşnov de Predeal, iar din cauza fumului gros, poliţiştii au monitorizat circulaţia. Din fericire, când a izbucnit focul, nu se afla nimeni în depozit.

cub gabriel apostol png
cub andi moisescu png
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
andreea ibacka si majda jpg
zodii care imprumuta bani jpg
gabriel apostol jpg
prater jpg
cub codruta filip png
Mark Rutte FOTO EPA-EFE
Cristiano Ronaldo FOTO EPA EFE (2) jpg
image
image
image
image
hd wallpaper 4927258 1920 jpg
Produsele de uz zilnic care provoacă tumorile uterine
prater jpg
bitcoin crypto jpg
târg Crăciun Sibiu jpg
Kate Middleton și Regina Letizia jpg