Incendiu la un depozit din Popești Leordeni. Nicio persoană nu a fost rănită

5 decembrie 2021
image
Incendiul a pornit în curtea unui depozit din Popești Leordenifoto: ISU București-Ilfov

Un incendiu de propor╚Ťii a izbucnit ├«n Pope╚Öti Leordeni, duminic─â (5 decembrie). Materiale reciclabile ard ├«n curtea unui depozit din apropierea Centurii Capitalei ╚Öi exist─â pericol de extindere. Nu au existat persoane r─ânite, de╚Öi ╚Öapte angaja╚Ťi se aflau ├«n depozit ├«n momentul izbucnirii incendiului.

UPDATE: ISU Bucure┼čti-lfov a anun╚Ťat c─â incendiul a fost localizat ┼či se lucreaz─â pentru stingere. La fa┼úa locului au r─âmas 12 autospeciale, din cele 24 care au ac┼úionat.  

ÔÇŁMai sunt mici focare, incendiul este localizat, nu mai prezint─â pericol de extindere. Urmeaz─â s─â stabilim circumstan┼úele ├«n care s-a produs ┼či s-a dezvoltat incendiulÔÇŁ, a declarat Daniel Vasile, purt─âtorul de cuv├ónt al ISU Bucure┼čti-Ilfov. 

╚śapte persoane se aflau ├«n depozit ├«n momentul izbucnirii incendiului, dar nimeni nu a fost r─ânit. ÔÇŁNu sunt persoane r─ânite. ┼×apte persoane care erau aici, angaja┼úi, au fost ├«ndep─ârta┼úi din zona de pericol. A fost o degajare foarte mare de fum, specific─â materialelor combustibile care au ars. Aceast─â coloan─â foarte mare de fum a fost influen┼úat─â de v├ónt, de aceea a fost luat─â decizia de a se transmite un mesaj prin sistemul RO-Alert din cartierele apropiateÔÇŁ, a mai precizat Daniel Vasile.  

La depozitul din Pope╚Öti Leordeni unde ard materialele intervin 20 de autospeciale, iar patru sunt pe drum.  Suprafa┼úa afectat─â este de peste trei mii de metri p─âtra┼úi, noteaz─â news.ro.  

 ÔÇŁ├Än zona de manifestare a incendiului nu sunt resurse de alimentare cu ap─â, se alimenteaza de la 2 km distan┼ú─â. Aceasta este e fapt cea mai mare problem─â a interven┼úiei. Pe unele por┼úiuni ale halei, incendiul a fost localizat ┼či fl─âc─ârile au o intensitate mai redus─â, dar ├«n zona din curtea interioar─â unde sunt aceste stive ├«nalte incendiul are o manifestare foarte pternic─â, fl─âc─ârile au peste ┼čase metri ├«n─âl┼úime. Important este c─â p├ón─â ├«n acest moment nu sunt persoane r─âniteÔÇŁ, a declatat Daniel Vasile, purt─âtorul de cuv├ónt al ISU Bucure┼čti-Ilfov. 

Conform ISU Bucure┼čti-Ilfov, fl─âc─ârile ard cu  intensitate foarte mare, de peste 5-6 metri, iar halele de depozitare au fost ╚Öi ele afectate. ISU a transmis ╚Öi un mesaj de alert─â pentru cet─â╚Ťeni

image
Acesta este mesajul transmis de ISU București-Ilfov prin RO-Alert

Angaja┼úii firmei care se aflau ├«n interior ┼či care au ├«ncercat s─â sting─â incendiul cu mijloacele din dotare au fost evacua┼úi de primele echipaje ajunse la fa┼úa locului.  Nicio persoan─â nu a fost r─ânit─â.  ÔÇŁExista un pericol foarte mare, au ├«ncercat s─â sting─â incendiul cu mijloacele pe care le aveau la dispoziie, ├«ns─â acest lcuru, evident, nu a fost posibilÔÇŁ, a mai precizat reprezentantul . 

Materiale reciclabile (frigidere, etc) sunt depozitate ├«n curtea unui operator economic din zona Soseaua de Centur─â. 

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
cub jojo admin gif
image
alina puscas png
femeie care numara bani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
femeie care numara bani jpeg
calendar ortodox 2021 22 mai sfantul mucenic vasilisc png
variola
1 olena zelenska prima doamna a ucrainei jpg sotia lui volodimir zelenski razboi in ucraina copii 6 jpg jpeg
ambulanta
regina elisabeta (2) jpg