Incendiu la un spital de psihiatrie din Timi╚Ö. ├Än pavilionul afectat erau interna╚Ťi pacienti COVID

5 ianuarie 2021
image
Incendiu la un spital de psihiatrie din TimișFoto: ISU Timiș

Un incendiu a izbucnit, mar┼úi dup─â-amiaz─â, 5 ianuarie 2021, la Spitalul de Psihiatrie din G─âtaia, jude┼úul Timi┼č. Se pare c─â focul s-a declan╚Öat la o saltea dintr-un salon, ├«ns─â a fost observat la timp, neexist├ónd victime, din fericire.

Focul a pornit la o saltea dintr-un salon al pavilionului ├«n care sunt interna┼úi pacien┼úi cu COVID-19. Din fericire, incendiul a fost observat la timp ╚Öi pacien╚Ťii au reu╚Öit s─â ias─â din spital, nerepet├óndu-se tragedia din 14 noiembrie, de la sec╚Ťia de Terapie Intensiv─â a Spitalului Jude╚Ťean de Urgen╚Ť─â din Piatra Neam╚Ť.

Potrivit reprezentan╚Ťilor Inspectoratului pentru Situa╚Ťii de Urgen╚Ť─â Timi╚Ö, dou─â persoane s-au autoevacuat din pavilionul suport-Covid al spitalului din G─âtaia.

├Än pavilion erau ╚Öase pacien╚Ťi, doi confirma╚Ťi cu coronavirus ╚Öi patru ├«n triaj, care a╚Öteptau rezultatul testelor. Angaja╚Ťii spitalului au reu╚Öit s─â sting─â fl─âc─ârile, iar pompierii au mers la fa╚Ťa locului inclusiv cu echipajul CBRN, pentru decontaminarea zonei. Cauza incendiului va fi aflat─â abia dup─â ancheta ISU Timi╚Ö.

anamaria prodan laurentiu reghecampf jpg
printesa charlene png
andreea marin lisabona 3 jpg
cub alina sorescu animat gif
dana rogoz (1) jpg
2 mirabela dauer pensie 4 jpg jpeg
ray liotta gettyimages 471178756 jpg jpeg
printul nicolae romania crop jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
BeFunky collage (5) jpg
Dr  George Diaconu 2 png
Chelnerita - servire restaurant FOTO 123 RF
Elena Udrea jpg
fruit 4416500 1920 jpg
Alina M╚őtcan (1) jpg