Incendiu la UNTOLD. O parte a scenei a luat foc în prima seară de festival

Ultima actualizare:

    O parte a scenei a luat foc la UNTOLD 2018foto: captură video
O parte a scenei a luat foc la UNTOLD 2018foto: captură video

Prima zi a festivalului UNTOLD din Cluj-Napoca a fost încinsă la propriu. Joi seară, o partea a scenei a luat foc în timpul unui concert. Din fericire, incendiul a fost stins repede de un ofițer de pompieri, după ce oamenii din jur încercase să înăbușe flăcările cu o pătură.

Organizatorii au pregătit un show de lasere şi focuri de artificii pentru prima seară a festivalului UNTOLD, dar unul dintre echipamente s-a defectat şi s-a aprins. Cei din jur au încercat să opreacă flăcările cu o pătură, însă în cele din urmă incendiul a fost stins de un echipaj ISU.

"În jurul orei 23.00 a avut loc un incident, pe scena principală a festivalului. Acestea au produs o ardere necontrolată care putea deveni un început de incendiu. A fost vorba despre câteva materiale decorative care s-au aflat pe un echipament care producea efecte speciale. Unul dintre organizatori a încercat să înăbușe flăcările respective, însă un ofițer de pompieri a folosit un stingător și a fost stinsă arderea respectivă în câteva secunde," a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş, citat de Digi 24.

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net