Incendiu puternic la depozitul unei firme de reciclare din Buzău


    Incendiu la un depozit din BuzăuFoto News.ro
Incendiu la un depozit din BuzăuFoto News.ro

Un incendiu de proporţii a izbucnit, miercuri dimineaţă, la unul dintre depozitele de materiale reciclabile ce aparţine fabricii GreenWee,

Update - Incendiul care a cuprins miercuri depozitul de materiale reciclabile de pe platforma Frasinu, comuna Ţinteşti, se manifestă violent, cu mare degajare de fum. 

Comanda ISU Buzău a dispus suplimentarea forţelor de ordine, astfel că la faţa locului intervin la această oră 5 echipaje de pompieri.În sprijin sunt aşteptaţi şi pompieri de la Brăila. ”Intervenim pentru localizarea şi stingerea unui incendiu la un depozit de materiale reciclabile care sunt depozitate pe o platformă betonată, sunt aparate de uz casnic care urmau să fie dezmembrate. Incendiul se manifestă cu violenţă, cu arderi masive şi degajări mari de fum. S-a emis mesaj ro alert pentru cei din apropiere şi pentru cetăţenii municipiului Buzău, se intervine cu 5 autospeciale cu apă si spuma, cu o autoscară mecanică, cu o ambulanţă SMURD”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, sublocotenent Vasile Prahoveanu.Platforma are o suprafaţă de aproximativ 700 de metri pătraţi. Focul este întreâinut de componentelor de plastic ale televizoarelor şi monitoarelor depozitate, potrivit news.ro.

Potrivit reprezentanţilor ISU Buzău focul se manifestă violent cu mare degajare de fum.

Fabrica GreenWee este situată pe platforma industrială Frasinu şi face parte din grupul de firme Green, unul dintre cei mai mari reciclatori de pe piaţa din România, cu fabrici în mai multe locaţii din ţară.

La Fabrica de la Frasinu sunt tratate deşeuri provenite din echipamente electrocasnice şi corpuri de iluminat.

avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
FotoJet (9) jpg
Dieta - alimente sanatoase - peste - nuci  fructe - legume FOTO Shutterstock
horoscop 18 noiembrie jpg
FotoJet (10) jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
monica belluci si deva
image
image
image
image
image
image
FotoJet (10) jpg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
calendar ortodox 2021 5 februarie sfanta mucenita agata icoana de sorin vintzeanu jpeg
fumat , alcool, jpg
FotoJet (6) jpg
salariu copy jpeg