Începe Târgul de Turism București. Ce trebuie să știi despre manifestare

Ultima actualizare:

Te-ai săturat de pandemie? Vrei să vezi locuri noi la prețuri la care nu te-ai fi gândit înainte de Covid? Ei bine cele mai bune oferte le poți găsi la Târgul de Turism București ediția februarie 2022, care se desfășoară în  perioada 24-27 februarie, la complexul expozițional Romexpo din București. Este prima ediție cu prezență fizică din ultimii doi ani.

În pavilionul B2 de la Romexpo pregătirile erau ieri pe ultima sută de metri. Sursa foto: romexpo
În pavilionul B2 de la Romexpo pregătirile erau ieri pe ultima sută de metri. Sursa foto: romexpo

Târgul va fi deschis între 24 și 27 februarie la complexul Romexpo, pavilionul B 2. Accesul este gratuit, iar programul de vizitare este în intervalul 10:00-18:00 în perioada 24-26 februarie și în intervalul 10:00 -16:00 pentru ziua de 27 februarie.

Ce oferă expozanții la târg 

La târg își expun ofertele 85 de companii din 11 țări: Bulgaria, Grecia, Israel, Italia, Japonia, Moldova, Palestina, Maroc, Romania, Spania, Ungaria. Cu ce încearcă să atragă românii?

 Bilete de avion care încep de la 10 euro/sens sau reduceri cu până la 50 la sută pentru city break-uri, vacanțe all inclusive pe litoralul din România, Bulgaria, Grecia sau Turcia sau escapade în locuri de mult visate.  

În premieră, la târg sunt promovate servicii și zone turistice din România prin intermediul unităților administrativ teritoriale, consiliilor județene, primăriilor, asociațiilor de turism, oficiilor turistice. Astfel, asociații turistice vor să convingă vizitatorii târgului să vină în Botoșani, Dâmbovița sau ”capitala” din Delta Dunării.

Regulile de acces la Târgul de Turism București

Pentru a intra la eveniment vizitatorii trebuie să aibă Certificatul Verde, să prezinte rezultatul negativ al unui test RT-PCR sau al unui test antigen rapid. Testele trebuie efectuate într-o unitate medicală autorizată. Organizatorii au anunțat că au pregătit și un punct de testare în parcarea B a complexului expozițional  

Concret, regulile de acces spun că accesul la eveniment se face pe baza Certificatului Verde care atestă vaccinarea sau trecerea prin boală, dar este permis și celor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR, însă nu mai vechi de 72 de ore, sau al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 48 de ore.  

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net