Inchirieri-Masini.ro iți oferă servicii de rent a car la preturi imbatabile

Ultima actualizare:

WLC Rent a Car este o firmă cu sediul în București, foarte convenabil situată pentru cei care doresc să găsească cele mai bune soluții pentru închirieri auto în București, pe timp scurt, mediu sau lung, între Aeroport Băneasa și Aeroport Otopeni.

Accesând pagina web Inchirieri-Masini.ro, cei interesați de astfel de servicii pot să constate că firma oferă și altele, la fel de importante: fleet management, leasing operațional, asistență rutieră și service auto.

Parcul auto de care compania de rent a car dispune, include o varietate de autovehicule:  Smallcars, Medium cars, Largecars, Familycars, Estatecars, Premium cars, SUV &Crossover, VAN/ 8+1, atât manuale cât și automate. Clienții care inchiriza frecvent autovehicule de la companie, primesc discounturi de până la 25% din prețul de închiriere listat.

Toate autovehiculele care asigura serviciile rent a car sunt în stare perfectă de funcționare și arată impecabil. Interioarele sunt curate și foarte bine întreținute. Pe de alta parte, prețurile afișate pe site includ toate taxele și asigurările, ceea ce este un avantaj pentru clienți. Prețurile sunt accesibile atât pentru leasing operațional, și pentru închirieri pe termen lung, preferate de firme, de regulă, cât și pentru persoanele fizice care închiriază pe termen mediu sau scurt.

Închirieri auto București este un serviciu complex

Dincolo de faptul că pot să închirieze autovehiculul dorit, clienții companii au acces și la următoarele servicii dedicate:

  • transfer de la aeroport - cu un preț de doar  0.25 EUR/Km;
  • închirieri auto cu șofer - cu un preț de doar  20 EUR/8 ore;
  • închirieri autovehicule în București fară depozit;
  • circuite turistice în București și în tara;
  • închirieri auto pentru evenimente speciale.

Procedura de rezervare și închiriere auto este simplă și rapidă

Rezervarea autovehiculului se poate face bifând modelul dorit pe prima pagină „Rezervare rapidă” sau din categoria „Mașini și prețuri”. Cei care aleg a doua opțiune au avantajul de a vedea detaliile tehnice menționate la fiecare mașină și pot utiliza filtre care să îi ajute să aleagă un model optim pentru nevoile pe care le au.

În ambele cazuri, clienții companiei trebuie să completeze un formular în care să menționeze:

  • locul în care doresc să se livreze mașina – adresa;
  • data și ora la care să li se predea autovehiculul;
  • data și ora la care vor returna autovehiculul.

Completarea acestor informații se finalizează cu „rezerva”, moment în care clienții sunt direcționați pe o pagina pe care trebuie să completeze datele persoanale. Este o procedură simplă și accesibilă oricărei persoane care are acces la Internet. Cel care închiriază va primi un e-mail, căruia trebuie să îi răspundă pentru confirmarea rezervării.

De asemenea, cei interesați de servicii de rent a car din Otopeni, pot să rezerve inclusiv „transfer de la aeroport”, un serviciu descris transparent pe site. Toate serviciile pe care Inchirieri-Masini.ro le oferă sunt caracterizate de o calitate superioară. Compania se adresează clienților săi absolut transparent, fară să uzeze de tertipuri care să îi defavavorizeze.

image
image
image
image
image
image
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
autostrada soarelui radio constanta 1 jpeg
Captură de ecran din 2024 03 27 la 23 11 52 png
flori jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net