Incident la parada de Ziua Na╚Ťional─â. A fost for╚Ťat filtrul de jandarmi ├«n pia╚Ťa Charles de Gaulle din Capital─â

image
├Än Pia╚Ťa Charles de Gaulle din Bucure╚Öti dou─â persoane au vrut s─â p─âtrund─â ├«n perimetrul restric╚ŤionatSursa foto: Wikipedia

Un incident a avut loc, ├«n 1 Decembrie, la parada de Ziua Na╚Ťional─â organizat─â la Arcul de Triumf din Bucure╚Öti. Dou─â persoane au for╚Ťat filtrul de jandarmi ├«n pia╚Ťa Charles de Gaulle, ├«n ├«ncercarea de a asista la ceremonie.

Dou─â persoane au ├«ncercat, mar╚Ťi, 1 decembrie, s─â for╚Ťeze filtrul jandarmilor din zona Pie╚Ťei Charles de Gaulle, instituit cu ocazia Zilei Na╚Ťionale a Rom├óniei, transmite Mediafax. Potrivit reprezentan╚Ťilor Jandarmeriei Bucure╚Öti, cele dou─â persoane au ├«ncercat s─â treac─â de panourile metalice amplasate de for╚Ťele de ordine ├«n zona Pie╚Ťei Charles de Gaulle, cu ocazia evenimentului dedicat Zilei Na╚Ťionale. 

ÔÇ×Li s-a pus ├«n vedere c─â este un perimetru restric╚Ťionat, ai insistat s─â intre, dar p├ón─â la urm─â au renun╚ŤatÔÇŁ, a declarat Alexandru Iacob, purt─âtorul de cuv├ónt al Direc╚Ťiei Generale de Jandarmi Bucure╚Öti. El a mai precizat c─â cele dou─â persoane nu au fost sanc╚Ťionate. 

Potrivit Jandarmeriei Bucure╚Öti, organizarea ceremoniilor oficiale dedicate Zilei Na╚Ťionale a Rom├óniei ├«n Capital─â a fost permis─â cu participarea a cel mult 400 de persoane. ÔÇ×Persoanele participante au fost stabilite de organizator, accesul pietonal ╚Öi rutier fiind temporar restric╚Ťionat ├«n zona respectiv─âÔÇŁ, au transmis jandarmii.

bianca dragusanu sofia jpeg
copii andra catalin maruta1 png
img jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
aspirin─â frumuse╚Ťe pixabay
gheorghe turda
foto 1   Dora Davidescu Temisan JPG
gigi becali jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
george simion port popular jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
calendar ortodox 2021 25 iunie sfanta mare mucenita fevronia png
image png
simona halep bucurie jpg
ips teodosie jpg