Incidente între jandarmi și protestatari în fața Palatului Parlamentului

simeon stalpnicul png

Circul din Parlament s-a mutat în afara clădirii, unde în jur de 400 de persoane s-au strâns pentru a protesta în legătură cu dezbaterile de miercuri, 6 decembrie, privind Legile Justiției.

UPDATE 22:40: Jandarmii au blocat accesul pe trotuarul dinspre Parlament. Se pleacă și se vine în continuare, însa scăderea numărului de protestatari este vizibilă, anunță Hotnews.ro.

O persoană care participa la protest a fost dusă la secție și riscă o amendă de 500 de lei pentru că a rămas pe trecerea de pietoni pentru a determina mașinile să se oprească, după ce jandarmii eliberaseră carosabilul.

După disputele și jignirile din Camera Deputaților, care au ținut mai bine de 10 ore, în fața Palatului Parlamentului s-au încins spiritele între protestatari și jandarmi. S-a trecut la injurii și îmbrânceli, după ce manifestanții au încercat să forțeze cordonul forțelor de ordine.

„Hai in stradă! Apărăm democrația! În acest moment legile Justiției sunt votate în plen. Dezbaterea a fost boicotată și procedurile nu sunt respectate. Suntem în situația în care o gașcă de infractori vor să treacă pe repede înainte legalizarea furtului. Urmăriți liveurile din timpul dezbaterii și dacă considerați că trebuie să ieșiți in stradă ca să apărați statul de drept acum este momentul”, este mesajul publicat de grupurile 600.000 pentru Rezistență, Declic și Corupția Ucide.

 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
cub botez tort liam png
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
cub botez reghecampf caciuc png
ferentz iohannis  jpg
Regele Charles FOTO Getty Images jpg
simley si marius jpeg
meghan markle jpg
Maria Zaharova FOTO Profimedia
Casa Tomada de Rafael Gomezbarros la Rijksmuseum în Amsterdam EPA EFE
image
image
image
image
meghan markle jpg
Regele Charles FOTO Getty Images jpg
rafila jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg