Incredibil! A luptat în Irak, dar a murit în scara blocului. Fost militar român, găsit fără suflare în Dâmbovița

Ultima actualizare:

    Foto: Mediafax
Foto: Mediafax

A scăpat din război și și-a găsit sfârșitul în scara blocului în care locuia. Un fost militar care făcut față misiunilor în Irak a fost găsit într-o baltă de sânge de câtre un vecin. Sosiți la fața locului, anchetatorii spun că, cel mai probabil, militarul a avut parte de o moarte accidentală.

Bărbatul avea 42 de ani și era tată a doi copii adolescenți. Divorțat de trei ani, locuia singur într-un apartament în Doicești, județul Dâmbovița. Marți seară, acesta a fost văzut, căzut, la parter, iar un vecin a sunat la 112. Omul, rănit grav, nu a mai putut fi salvat de medici, iar cazul a fost preluat de polițiști, care încearcă să afle ce s-a întâmplat.

Fosta soție a bărbatului crede că a fost un accident stupid: ”Am înțeles că nu avea un bocanc în picior, cumva să fi călcat pe șiret și să fi căzut. Fiind și băut, cred că a căzut pe balustrada aia, că e foarte mică. E un pericol balustrada aia”, a spus femeia pentru stirileprotv.ro.

Nu avea probleme financiare  

Apropiații bărbatului spun că acesta avea o situație financiară bună și nu ar fi avut dușmani sau probleme care să îl fi împins la un gest necugetat. Unul din prietenii săi a spus că a fost plecat în Irak, de unde s-a întors cu o important sumă de bani, așa reușind să-și cumpere o garsonieră.  

Cazul a fost preluat de polițiști, care nu exclud nici o variantă. Însă, cel mai probabil, bărbatul ar fi avut parte de o moarte accidentală. Necropsia va stabili exact ce i-a cauzat decesul.

Citește și:

Dramele celor întorşi de pe front: «Izbucnesc în plâns»

Soldaţii răniţi în Irak şi Afganistan, în vizită la tricolori

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (5) jpg
bebelus jpg
pensie jpeg
invitatie de nunta jpg
Prințul William în noiembrie 2023  foto   GettyImages jpg
eruptie vulcan jpg
bataie bici campanie sibiu jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net