Incredibil! Uite cât a băut Mario Iorgulescu înainte să producă accidentul!

image
Mario Iorgulescu era un client fidel al cluburilor de fițe

Legiștii au trimis astăzi raportul toxicologic în cazul lui Mario Iorgulescu. Iar datele sunt șocante. Fiul lui Gino Iorgulescu era beat criță, dar și drogat. O combinație fatală. Alcoolemia lui era de 2,20 grame pe litru pur în sânge, o cifră apropiată de coma alcoolică. Uite cât a băut ca să ajungă aici!

A jucat poker cu prietenii, a băut și a tras pe nas cocaină, după care s-a certat cu iubita lui și, abia ținându-se pe picioare, a urcat la volanul bolidului său: un Aston Martin, care prinde o viteză de până la 340 km/h.

Mario Iorgulescu (24 de ani) a accelarat până la 240 km/h, iar camerele de supraveghere l-au surprins când gonea ca nebunul.

Starea în care se afla l-a făcut să piardă controlul volanului și să se izbească violent de un Audi, care circula regulamentar pe Șos. Chitila, din Capitală. Șoferul din acea mașină, Dani Vicol, a murit pe loc, dar Mario a scăpat. Martorii spun că a ieșit din bolidul contorsionat și a căzut în genunchi. A fost dus la spital, acolo unde i s-au recoltat probe biologice.

Mario Iorgulescu avea o alcoolemie de 2,20 grame pe litru în sânge

La patru zile de la eveniment, INML a dat publicității raportul: fiul președintelui LPF avea, la prima verificare, o alcoolemie de 1,96 grame pe litru, iar la a doua testare 1,76.

Având aceste date, acesta ar fi avut, așadar, o alcoolemie de 2,20 grame pe litru pur în sânge, o cifră apropiată de coma alcoolică, în momentul producerii accidentului.

Bolidul Aston Martin, condus de Mario Iorgulescu, a fost făcut praf jpeg
Bolidul lui Mario Iorgulescu s-a făcut praf

Dar cât a băut ca să ajungă aici? Surse din cadrul Poliției ne-au explicat că este vorba despre o sticlă plină cu whisky sau despre două sticle de vin ori patru litri de bere. Iar combinat cu drogurile, pentru că raportul a indicat și prezența cocainei în organism, putem spune că Mario Iorgulescu nu mai era stăpân pe nimic.

Surse din Poliție: ”Mario Iorgulescu nu era conșient”

”Nu era încă în comă alcoolică, pentru ea se stabilește peste 3 grame pe litru pur în sânge, dar omul nu mai era conșitent, era inapt total să conducă un autovehicul. Toate reflexele îi erau diminuate și era previzibilă producerea accidentului. Nu a fost o întâmplare, pentru că nu a fost vorba că nu a adaptat  viteza la condițiile meteo și a pierdut controlul volanului. El a băut, s-a drogat, a urcat la volan și a ucis o persoană. La concluzia aceasta pot ajunge procurorii. Ba chiar, s-ar putea schimba încadrarea în cazul lui: de la ucidere din culpă și conducerea unui autovehicul băut și drogat, în omor cu intenție indirectă. Asta înseamnă o pedeapsă cu închisoarea între 15 și 25 de ani”, au precizat pentru Click! surse judiciare.

Mario Iorgulescu, dosar penal pentru ucidere din culpă

Cu încadrarea de acum, pedeapsa este mai blândă: între 2-7 ani pentru ucidere din culpă, între 1-5 pentru alcool și între 1-5 ani pentru droguri. Cumulat i se va da pedeapsa cea mai mare, care nu ar depăși 5 ani.  

Aceleași surse bine informate spun că autoritățile îl pot reține în acest moment pe Mario Iorgulescu și să-l pună pază la spital sau chiar să fie transferat la un spital penitenciar.

El se află internat la Spitalul Elias, unde a fost operat. Medicii spun că a suferit o contuzie abdominală și toracică forte, cu hemoperitoneu, adică sânge în burtă și s-a intervenit chirurgical de urgență. Deocamdată, este intubat, astfel că polițiștii nu l-au putut audia.

Victima sa, Dani Vicol (24 de ani), este înmormântat, astăzi, 12 septembrie, lângă sora sa, la cimitirul, din localitatea Rudeni.

Citește și:

https://www.click.ro/news/national/mario-iorgulescu-era-beat-cand-produs-accidentul-ce-alcoolemie-avea-fiul-lui-gino

https://www.click.ro/news/national/dani-vicol-baiatul-ucis-de-mario-iorgulescu-inmormantat-langa-sora-sa

https://www.click.ro/vedete/romanesti/cine-este-tanarul-care-murit-accidentul-provocat-de-mario-iorgulescu-avea-25-de-ani

mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
Amal și George Clooney (8) jpg
david si victoria beckham
foto1 dolari shutterstock 253550602 jpg
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
foto caseta avere   birou arhiva persoanala Alexandru Arsinel jpeg
Ameer captura video jpg
Casa de oaspeti a Regelui Charles din Valea Zălanului Sursa Foto contele Kalnoky png
image
image
image
image
foto1 dolari shutterstock 253550602 jpg
foto caseta avere   birou arhiva persoanala Alexandru Arsinel jpeg
criza energetica bec econom jpeg
meghan markle 1 jpg
funeralii elisabeta
Louis Mountbatten foto wikipedia jpg