Inedit! Doi americani au petrecut luna de miere în România. Unde au fost

9 noiembrie 2016
simeon stalpnicul png
Myra Chai şi Jed Castillo s-au căsătorit recent şi au ales o destinaţie inedită pentru luna de mierefoto: ampbears.ro

Myra Chai şi Jed Castillo s-au căsătorit recent şi au ales o destinaţie inedită pentru luna de miere. Nu, nu au plecat pe o vreo insulă exotică, ci au ajuns în România. Cuplul american a vizitat Rezervaţia de Urşi de la Zărneşti, cea mai mare din Europa.

Cei doi soţi au transmis un mesaj prin care îşi arată respectul faţă de cei care până acum au salvat peste 80 de urşi, scrie news.ro.

”Când am aflat că România deţine un sanctuar renumit pentru urşi, am ştiut că acolo vrem să ne petrecem luna de miere. Urşii reprezintă o parte importantă a relaţiei noastre, iar Myra este îndrăgostită de aceste animale, de când se ştie. Vizita în sanctuarul Libearty a fost o experienţă revelatoare pentru noi, în care am aflat despre cruzimile la care au fost supuşi aceşti urşi şi ne-am bucurat să îi vedem că trăiesc, în sfârşit, în mediul lor natural. Deşi aceşti urşi nu se mai pot întoarce în pădure, ei se bucură de un mediu infinit mai bun decât dacă ar trăi în altă parte. Am fost norocoşi să vedem 30-40 de urşi când am vizitat sanctuarul, în luna octombrie şi, deşi efectele psihilogice ale sindromului de cuşcă sunt încă vizibile, în cazul unora dintre ei a fost emoţionant să vedem mulţi urşi care se recuperează după torturile la care au fost supuşi“, arată americanii în mesajul lor, potrivit sursei citate mai sus.

simeon stalpnicul png
Myra Chai iubeşte urşiifoto: ampbears.ro

Tinerii spun că vor recomanda tuturor prietenilor să vină în România şi să vadă rezervaţia.

La Rezervaţia de Zărneşti - LiBEARty - trăiesc 83 de urşi. Rezervaţia se întinde pe 69 de hectare, iar un bilet de intrare costă 40 de lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copii.

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
bobonete jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
ambulante londra jpeg
1 telefon png png
kate middleton jpg
646x404 jpg
image png
apple 1853337 1280 jpg