Informare meteo. Temperaturi la limita înghețului, ninsori și lapoviță la munte


    La munte va ninge și se va depune un strat subțire de zăpadă
La munte va ninge și se va depune un strat subțire de zăpadă

Meteorologii au emis o informare meteo care a intrat în vigoare miercuri la ora 10.00 și va fi valabilă timp de 24 de ore. Potrivit specialiștilor, în acest interval vremea va fi deosebit de rece în toată țara, iar în unele zone temperaturile vor coborî spre o grade Celsius. La munte se va înregistrat lapoviță și ninsoare.

Începând cu ziua de miercuri, de la ora 10.00, și până joi dimineață la ora 10.00, vremea se menţine deosebit de rece în toată țara, iar temperaturile minime coboară până la 0 grade.

La munte, în general la altitudini mai mari de 1.700 de metri, vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare moderate cantitativ, în special pe crestele Carpaților Meridionali (10...15 l/mp), unde se va depune strat de zăpadă.

Unde cade bruma 

Vremea se va menţine deosebit de rece în toată țara, iar în timpul nopții în depresiunile intramontane și în dealurile subcarpatice din sud vor fi temperaturi minime de 0...3 grade, favorizând izolat producerea brumei.

Temporar, vântul va avea intensificări în regiunile estice, sud-estice și în extremitatea de sud-vest, cu viteze de 40...50 km/h, iar în zona montană înaltă, de peste 60 km/h.

Joi și vineri (23 și 24 septembrie) vremea se va menține deosebit de rece în cea mai mare parte a țării. Vântul se va intensifica în majoritatea regiunilor, iar la munte va sufla tare.

Cum va fi vremea la București

ANM a emis o informare meteo și pentru București. Astfel, în intervalul miercuri ora 10.00 – joi ora 10.00, vremea se anunță rece și în Capitală, cu temperaturi minime ce se vor încadra între 7 și 9 grade Celsius. Cerul va fi înnorat și vor fi ploi trecătoare.  

CITEȘTE ȘI: A nins pe Transfăgărășan! Uite cum e drumul până la Bâlea Lac!

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cub theo rose png
cub smiley png
cub claudia pavel cream png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
cub mircea bravo png
cub irinel columbeanu  monica gabor mr pink png
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 3 februarie sfantul simeon doxologia jpeg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
rate marite jpg
fototapet steag sua 15514 jpg
16x9   theodor andrei jpg
guineea jpg