Îngrijorare. Numărul oamenilor uciși de gripă crește alarmant!

simeon stalpnicul png
Gripa debutează cu febră mare, dureri în gât, dureri de mușchi și oase

De la o zi la alta, speciali╚Ötii confirm─â noi cazuri de decese provocate de virusul gripal. Centrul de Supraveghere ┼či Control al Bolilor Transmisibile a anun╚Ťat c─â s-a ├«nregistrat cea de-a 69-a victim─â, fiind vorba despre o femeie din Cluj.

Deși intensitatea virusului gripal a mai scăzut, în ultimele zile, datorită gerului, gripa continuă să facă victime, în special, în rândul bolnavilor cronici, care nici nu s-au vaccinat.

Astfel, cea de-a 69-a victim─â este o femeie ├«n v├órst─â de 76 de ani, din jude╚Ťul Cluj. Potrivit exper╚Ťilor de la Centrul Na┼úional de Supraveghere ┼či Control al Bolilor Transmisibile (CNSBT), la pacient─â s-a confirmat existen╚Ťa virusului gripal tip B. De asemenea, ace╚Ötia au mai spus c─â femeia suferea de boli cronice ╚Öi era nevaccinat─â antigripal.

Joi, CNSBT a transmis c─â au fost confirmate ┼čase noi decese provocate de grip─â, fiind vorba despre patru b─ârba┼úi ┼či dou─â femei. 

Pacien┼úii aveau v├órste cuprinse ├«ntre 49 ┼či 83 de ani ┼či erau din jude┼úele Mure┼č, Cluj, Arge┼č, Bra┼čov, Neam┼ú ┼či Ia┼či, trei dintre ei av├ónd virus gripal de tip B ┼či trei virus de tip A pandemic. 

Niciunul dintre pacien┼úi nu a fost vaccinat antigripal ┼či to┼úi erau cunoscu┼úi cu boli cronice care le-au agravat starea. 

anamaria prodan3 png
1 meghan kate jpg jpeg
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
IMG 0810 jpg
lacul vidra PNG
goia voltaj jpg
Vladimir Putin epa-efa Sankt Petersburg
colaj grecia jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto1 front medvedev epa efe jpg
inchisoare shutterstock 1030254055 0 jpeg
1 meghan kate jpg jpeg
lacul vidra PNG
Vladimir Putin epa-efa Sankt Petersburg
Printul Charles in Transilvania Viscri Valea Zalanului (2) jpg