INIȚIATIVĂ. Vezi de ce o bancă îi invită pe clienți să vină sâmbăta în sucursale (P)

image

Volksbank deschide sâmbăta “Banca de cărți”. Proiectul este destinat copiilor, care pot învăța, cu ajutorul poveștilor, primele noțiuni despre lumea finanțelor.

Sâmbătă, 19 iulie, de la ora 10.00, aceștia sunt invitați, împreună cu părinții, într-o sucursală Volksbank din Capitală, unde vor putea face un tur al băncii și vor avea un schimb de cărți. Dacă aduc la ghișeu o carte pe care au citit-o, primesc la schimb una nouă. În cadrul vizitei va avea loc și o lectură a Poveștii Pușculiței, scrisă special pentru acest eveniment de autoarea Simona Tache. Cu această ocazie copiii vor primi informații despre ce sunt banii, de unde provin și mai ales cât de importantă este economisirea lor.

“Practic, “Banca  de cărți“ este un proiect educational cu dublă misiune: transformă banca pentru o zi într-o librărie neconvențională care oferă lectură de calitate și le răspunde la cele mai mari curiozități despre bani”, a declarat Alexandra Frunză, Șeful departamentului de comunicare în cadrul Volksbank România în cadrul Volksbank România.

“Banca de cărți“ se deschide sâmbătă, 19 iulie, între orele 11.00 și 14.30, la sucursala Volksbank din București, strada dr. Felix nr 63-69 și continuă în alte nouă orașe din țară: Brașov (26 iulie), Constanța (2 august), Timișoara (9 august), Iași (23 august), Cluj (30 august), Craiova (6 septembrie), Curtea de Argeș (6 septembrie), Mediaș (20 septembrie) și Sighișoara (20 septembrie).

Volumele colectate vor fi donate bibliotecilor municipale și comunale din zonele în care are loc acțiunea.

Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
cub andreea banica animat gif
Ion Hristescu png
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
3 paula seling png png
Soldații ucraineni au recucerit Lîman FOTO Twitter / Defense of Ukraine
politia drone jpg
image
image
image
image
rate banci jpg
calendar ortodox 2021 03 octombrie sf dionisie aeropagitul png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Tragedie Indonezia, EPA jpg
BeFunky collage (18) jpg