Înmormântarea lui Vadim Tudor: Ce se întâmplă cu ziarul «Tribunului»

Ultima actualizare:

    Înmormântarea lui Vadim Tudor: Fostul lider PRM a lăsat în paragină Ziarul «Tricolorul»foto: Blitz
Înmormântarea lui Vadim Tudor: Fostul lider PRM a lăsat în paragină Ziarul «Tricolorul»foto: Blitz

Înmormântarea lui Vadim Tudor s-a desfășurat joi, 17 septembrie, la cimitirul Ghencea Civil din București. Regretatul politician a fost condus pe ultimul drum de mii de oameni, printre care s-au numărat și prietenii apropiați și membrii familiei. „Tribunul” a lăsat în urmă o soție și două fete, dar și o publicație la care funcționa ca redactor-șef.

Regretatul politician și scriitor s-a stins din viață la vârsta de 65 de ani. Înmormântarea lui Vadim Tudor a fost un eveniment dureros pentru familia lui, dar și pentru redactorii Ziarului „Tricolorul”, pe care „Tribunul” însuși îi pregătise în domeniul jurnalistic, și pe care îi considera drept o a doua familie.

Înmormântarea lui Vadim Tudor: «Tricolorul» se închide temporar

Joi, 17 septembrie, când în cimitirul Ghencea Civil se desfășura înmormântarea lui Vadim Tudor, jurnaliștii din redacția „Tricolorul” anunțau, cu regret, încetarea temporară a apariției publicației: „Din cauza ultimelor evenimente, respectiv tragicul deces al redactorului-șef al ziarului «Tricolorul», ne vedem nevoiți să vă anunțăm cu tristețe că publicația își va înceta temporar apariția din data de 18 septembrie 2015.

În cazul în care se vor produce modificări, vor fi anunțate prin intermediul mass-media. Vă mulțumim pentru înțelegere”, a scris ziarul pe pagina electronică, sugerând faptul că există posibilitatea ca acesta să nu își mai reia deloc apariția.

Înmormântarea lui Vadim Tudor: O jurnalistă din redacție i-a presimțit moartea

Decesul „Tribunului” i-a afectat profund pe colegii lui, iar una dintre jurnalistele pe care a îndrumat-o chiar i-a scris un articol „In memoriam”. Înmormântarea lui Vadim Tudor, decesul, toate au fost parcă presimțite de Carmen Denisa Ion, care a mărturisit că a avut o stare stranie în ziua dinaintea tragicului eveniment.

„Duminică, pe 13 septembrie, am avut toată ziua o mare neliniște. Una dintre prietenele mele, care mă cunoaște bine, m-a întrebat ce am. Am spus că nu știu, nu am nimic, doar o stare de parcă s-ar întâmpla ceva. Acum știu”, a scris jurnalista pe pagina electronică a ziarului „Tricolorul”, iar apoi a citat una dintre poeziile fostului lider PRM.

Luni, 14 septembrie, a murit în urma unui infarct, provocat de un edem pulmonar acut. Joi, 17 septembrie, înmormântarea lui Vadim Tudor a strâns peste 4.000 de oameni, care au venit să îl conducă pe ultimul drum. Fondatorul PRM a fost înmormântat cu onoruri millitare, iar sicriul lui a fost purtat pe brațe. Imediat după ce groparii au reușit să îl coboare în cavou, familia a părăsit cimitirul, ajutată de jandarmi să urce în mașină.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net