Inspectoarea piţipoancă recunoaşte: "Aşa arăt eu, îmi fac poze din diferite unghiuri"

simeon stalpnicul png

Violeta Varga, soţia unui domn influent din Arad, n-a făcut mulţi purici pe scaunul de inspector şcolar, după ce a fost trădată de pozele de pe Facebook-ul ei cum că nu ar avea nici prestanţa, dar nici pregătirea necesară pentru acest post.

Violeta Varga, fostul inspector pentru educaţie permanentă de la Inspectoratul Şcolar Arad, care a demisionat din funcţie după ce imaginile postate pe pagina sa de Facebook „au explodat“ pe internet, a acordat un interviul ziarului Adevărul.

Reporter: Cum aţi ajuns să fiţi numită inspector pentru educaţie permanentă în cadrul Inspectoratului Şcolar Arad?

Violeta Varga: Pe data de 18 septembrie mi-am aplicat scrisoarea de intenţie, la care mi-am ataşat CV-ul, fiind singura candidată pe postul de inspector pentru educaţie permanentă de la Inspectoratul Şcolar Arad. Alături de mine au depus şi colegi de ai mei, pe celelalte specialităţi.  În urma CV-ului trimis la minister şi a scrisorii de intenţie, am primit avizul favorabil pe o perioadă determinată, până la organizarea concursului pentru ocuparea postului. De obicei ocuparea postului în învăţământ se realizează în octombrie sau noiembrie. Aveam intenţia de a mă prezenta la concurs. Chiar mi-am strâns material pentru a învăţa. Nu am mai apucat însă să fac nimic pentru că a trebuit să renunţ.

simeon stalpnicul png

Reporter: De ce aţi renunţat?În urma unor poze pe care le aveam pe Facebook făcute şi cu ani în urmă la petreceri am ajuns în atenţia presei şi am fost denigrată. Toată lumea s-a legat de poze. Aşa arăt eu, îmi fac poze din diferite unghiuri. Sunt o femeie care mereu m-am aranjat, dar la elevi mă prezint mereu impecabil. Iubesc copiii şi ei pe mine şi mă strigă «doamna păpuşă». Le place aspectul meu. Eu mereu m-am ocupat de copii şi mai exact de cei de care fug mulţi profesori. Mă ocup de copiii cu nevoie speciale, am ajutat şi copiii romi să nu abandoneze şcoala. Am multe proiecte de voluntariat. În spirijinul meu au venit cele două universităţi din Arad. Am elevi implicaţi în proiectele noastre, care au rezultate la concursuri locale şi internaţionale. Din suflet ajut copiii să reuşească. Am iniţiat proiecte transfrontaliere. Sunt coordonator de simpozion transfrontalier. În momentul de faţă fac terapie logopedică în cadrul şcolii. Am fost denigrată, se spune că am tulburări de personalitate, că vreau să par mai tânără. Eu recunosc că am 41 de ani, dar de când sunt mică îmi place să fiu cochetă. Mă aranjam de pe atunci. Participam în tinereţe la concursuri de miss. Aşa am fost mereu. Am 55 de kilograme şi 1,65. Îmi place să mă întreţin şi să mă îmbrac frumos. Cu ce deranjez prin asta?

Citeste aici continuarea interviului. 

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (2) jpg
Terminator jpg
femeie frig casa jpeg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg
Bryan Johnson jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg