Instituția care promovează România are telefoanele tăiate de 20 de zile


    ANT se află în subordinea Ministerului Economiei
ANT se află în subordinea Ministerului Economiei

Cu o săptămână înainte de deschiderea sezonului estival, telefoanele Autorității Naționale pentru Turism (ANT), instituție care coordonează turismul românesc şi care verifică şi clasifică hotelurile şi agențiile de turism, sunt tăiate. Astfel, angajații ANT nu pot fi contactați telephonic din 2 aprilie, potrivit Mediafax.

Hotelierii şi agenții de turism, dar şi reprezentanții diverselor instituții, care au încercat să ia în ultimele trei săptămâni legătura cu ANT, nu au putut contacta reprezentanții autorității nici pe telefoanele mobile de serviciu, nici pe cele fixe ale direcţiilor din cadrul instituţiei.Persoanele care sună la orice număr de fix indicat în site-ul ANT (turism.gov.ro) aud mesajul: „Număr incorect”.Contactată de Mediafax pe telefonul mobil personal, președintele ANT, Simona Man, a declarat că telefoanele au fost întrerupte pentru că a expirat contractul semnat de ANT, în urmă cu doi ani, cu un operator de telefonie.„S-a încheiat acel contract şi acum am deschis procedurile pentru unul nou. Am avut o ofertă, dar a fost neconformă, iar acum s-au reluat procedurile, care sunt transparente şi vom ține cont de cea mai bună ofertă. Celălalt contract a fost atribuit direct, din păcate, dar eu nu vreau să procedez aşa, ci să aleg oferta cea mai avantajoasă”, a spus Man.

Ea a confirmat că atât numerele fixe de telefon din toată instituția, cât şi cele mobile de serviciu ale angajaților au fost tăiate, dar a menționat că funcționează un telverde.ANT este o instituție guvernamentală, aflată în subordinea Ministerului Economiei.

FotoJet (6) jpg
FotoJet (2) jpg
cub dana nălbaru png
FotoJet (7) jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FotoJet (1) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
image
image
image
image
image
image
fumat , alcool, jpg
FotoJet (6) jpg
salariu copy jpeg
cluj napoca 2126987 1920 jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
animal 1867472 1920 jpg