«Înţepătorul» din tramvai le plăteşte 61.600 de lei victimelor

Ultima actualizare:

    Cătălin Nistor a fost arestat  la 12 ianuarie 2012
Cătălin Nistor a fost arestat la 12 ianuarie 2012

Un moment de nebunie i-a schimbat pentru totdeauna viaţa lui Cătălin Nistor, cunoscut şi ca “Înţepătorul din 41”. După lunile de detenţie şi divorţul de nevastă, bărbatul care a băgat groaza în femeile de pe tramvaiul 41, înţepându-le cu un ac, trebuie să le plătească acum despăgubiri în valoare de 56.000 de lei.

Au trecut zece luni de când bucureşteanul Cătălin Nistor (38 de ani) s-a apucat de înţepat femei prin tramvai cu un ac cu gămălie, doar pentru a le atrage atenţia. În luna ianuarie a acestui an, bărbatul a băgat spaima în opt femei ce mergeau cu tramvaiul 41. Acesta îşi înţepa victimele în special în zona feselor. Bărbatul, de meserie inginer, nu agresa orice femeie, ci doar pe cele înalte, slabe, brunete şi frumoase.

Una dintre ele l-a fotografiat şi astfel a ajuns pe mâna poliţiei. Au urmat două luni de detenţie, timp în care bărbatul a rămas fără loc de muncă şi fără soţie. Eliberat în luna martie din arest, bucureşteanul a primit un an şi zece luni de închisoare cu suspendare şi obligaţia de a merge la psiholog. Asta nu le-a mulţumit pe victime, care au trebuit să facă diferite teste şi vaccinuri care să le ferească de eventuale infecţii.

A ales tramvaiul 41 pentru că mergea cu el spre serviciu

A ales tramvaiul 41 pentru că  mergea cu el spre serviciu
A ales tramvaiul 41 pentru că mergea cu el spre serviciu

Supărate, i-au intentat agresorului proces civil, iar în cele din urmă instanţa a fost de partea lor. Prin urmare, Cătălin Nistor va trebui să le plătească daune morale de 61.600 de lei. Mai precis, sume cuprinse între 7.100 şi 7.700 de lei pentru fiecare victimă. Decizia este definitivă.

Nevasta a divorţat de el
Nevasta a divorţat de el

La trei zile după ce a aflat de comportamentul ciudat al soţului ei, avocata Irina Nistor a hotărât să se despartă de el şi a intentat divorţ. Vecinii celor doi au declarat că existau certuri dese la ei în familie. La process, femeia l-a evitat cât a putut pe cel supranumit "Înţepătorul din 41". Cei doi au împreună un copil, care după divorţ a rămas în grija mamei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net