Interlopul Sandu Geamănu, judecat după ce a lovit cu bâta în cap un copil de doi ani

29 martie 2012
article img
Sandu Geamănu, împreună cu cei cinci complici, poate sta în puşcărie 15 ani

Sandu Geamănu, unul dintre cei mai periculoşi interlopi din Capitală, împreună cu un complice sunt acuzaţi de tentativă de omor după ce au intrat cu bâte, săbii şi pistoale în casa unei familii. Printre victime se află şi o fetiţă de doi ani, care a fost lovită în cap.

Evenimentul a avut loc în anul 2008, iar în urma acestuia procurorii i-au trimis în judecată pe Ilie Alexandru, zis Sandu Geamănu, şi pe Nicolae Marian Vasile, cunoscut drept Nicos, pentru violare de domiciliu, tentativă de omor calificat şi lovire sau alte violenţe, potrivit unui comunicat al Parchetului Tribunalului Bucureşti. 

Astfel, în rechizitoriu întocmit de magistraţi, Sandu Geamănu, Nicos şi alte persoane neidentificate au pătruns într-o locuinţă cu forţa, folosind bâte, săbii şi pistoale, şi au agresat mai multe persoane, în special femei şi copii.

Tot atunci, Ilie Alexandru a lovit cu brutalitate şi o fetiţă în vârstă de doi ani şi şase luni. În urma loviturii, copilul a suferit leziuni grave, mai exact „politraumatism, traumatism cranio-celebral, fractură liniară parietală stânga şi fractură frontal stânga cu minima deplasare“.

De asemenea, o altă victimă agresată de cei doi a avut nevoie de şapte-opt zile de spitalizare pentru vindecare.

Citeşte mai multe amănunte pe adevarul.ro