Internet gratuit în trenurile CFR, de azi

Ultima actualizare:

    Serviciul Wi-Fi e disponibil în patru trenuri de pe rutele București-Constanța (și retur) și București-Buzău (și retur)
Serviciul Wi-Fi e disponibil în patru trenuri de pe rutele București-Constanța (și retur) și București-Buzău (și retur)

Compania națională de căi ferate se apropie tot mai mult de nevoile călătorilor. De azi, CFR Călători asigură acces gratuit la Internet Wi-Fi în câteva trenuri care circulă pe rute interne. Ideea a aparținut unui operator privat de telefonie, care a fost dispus să ofere Internet de mare viteză pentru sute de dispozitive conectate simultan. Iată care sunt trenurile care au această facilitate.

Fiind vorba de un proiect-pilot, adică de probă, CFR Călători și Orange testează modul în care acesta e receptat de călători. Cert e că, de azi, românii care circulă pe rutele București - Constanța și retur, cu trenurile IR 1585 și 1586, și BUcurești - Buzpu și retur, cu trenurile IR 1559 și 1558, beneficiază de acces liber la Internet Wi-Fi. Noul serviciu a fost implementat pe cele mai noi vagoane ale CFR, recent modernizate, care sunt marcate cu sigla „Orange Wi-Fi Zone”.

Vestea bună e că se poate accesa Internetul indiferent de rețeaua de telefonie mobilă pe care o folosesc cei care călătoresc cu trenul. Vestea mai puțin plăcută e că Orange le va solicita utilizatorilor câteva date personale și să completeze un chestionar. Din experiența fiecăruia dintre noi, companiile se folosesc de astfel de tehnici pentru a ne bombarda cu reclame și oferte la serviciile ori produsele pe care le comercializează.

Trenurile dotate cu Internet gratuit au câte 5 vagoane modernizate: un vagon clasa 1, patru vagoane clasa a 2-a, și fiecare dintre acestea va avea semnal Wi-Fi.

„Dincolo de provocările pe care le întâmpinăm în activitatea noastră, încercăm ca printr-o politică de îmbunătățire a serviciilor să satisfacem într-o măsură cât mai mare așteptările pasagerilor. Suntem în contact cu oamenii  și considerăm că este important pentru clienți să aibă acces la servicii diversificate, în pas cu evoluția noilor tehnologii. Wi-Fi-ul în tren face parte din gama așteptărilor pe care o parte dintre clienții noștri știm că le au. Acest proiect de test vine tocmai în întâmpinarea lor”, a declarat directorul general CFR Călători, Iosif Szentes.

image
image
image
image
image
image
index jpg
femeie zambet buchet trandafiri roz (2) jpg
rosii tomate istock jpg
carnaval nisa epa efe jpg
Madalin Costin jpg
proces vlad pascu judecatoare jpg
trandafir jpeg
zodii pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net