Intră şi tu în familia milionarilor Click!MANIA

Ultima actualizare:

    Mihai Alexandru Ignat,  din judeţul Teleorman,  este unul dintre norocoşii  care au câştigat 5.000  de lei la Click!MANIA
Mihai Alexandru Ignat, din judeţul Teleorman, este unul dintre norocoşii care au câştigat 5.000 de lei la Click!MANIA

Doar o zi te mai desparte de cel mai aşteptat concurs al toamnei! ClickMANIA revine în forţă şi pune la bătaie peste 6.500 de premii cât se poate de tentante, în valoare totală de peste 300.000 de lei.

Nimic mai simplu! Cumperi ziarul Click!, răzuieşti talonul de concurs şi... surpriză: ai câştigat! Este cea mai simplă ”reţetă” cu putinţă pentru a-ţi îndeplini un vis. Concursul tău preferat, Click!MANIA, revine de mâine cu premii spectaculoase, pentru toate gusturile.

Avem de dat premii generoase în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei sau 300 de lei), telefoane mobile, tablete, baterii externe, electrocasnice sau cărţi pentru toată familia. În plus, poţi câştiga reduceri substanţiale la produse de top pentru casa şi bucătăria ta, din gamele Dormeo, Delimano şi TopShop. Marele premiu, la care visează toată lumea, este un autoturism Dacia Logan, aşa cum Click!MANIA v-a obişnuit deja.Concursul nostru, care va dura 6 săptămâni, este şansa ta să intri în familia multimilionarilor Click!MANIA. Numai din 2014 încoace, la cele 7 ediţii de concurs, peste 40.500 de cititori fideli, din toate colţurile ţării, au câştigat premii substanţiale în bani şi produse, în valoare totală de peste 1.900.000 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net