Între o nuntă și o înmormântare, o vizită la "păcănele". Preot botoșănean, surprins în ipostaze incredibile

Ultima actualizare:

    Un preot din Botoșani a fost surpins într-un bar, jucând păcănele și bând bere Foto: Captură video
Un preot din Botoșani a fost surpins într-un bar, jucând păcănele și bând bere Foto: Captură video

Nu doar pățaniile preoților din Ucraina, prea apropiați de cele lumești ajung pe internet, ci și cele ale românilor. Un preot din Ucraina a ajuns vedetă fără voie atunci când a fost transportat la cimitir, pentru a ține ceremonia religioasă de înmormântare, alături de sicriul decedatului pentru că era prea beat să se țină pe picioare, dar iată că nici trimișii Domnului care predică în Botoșani nu se lasă mai prejos.

Un preot din Botoșani a fost filmat în incinta unui bar, dotat cu jocuri de noroc, jucând păcănele și bând bere cu sete. În ciuda faptului că localnicii l-au filmat, în timp ce l-au mustrat continuu pentru faptele sale, preotul nu a părut deranjat de ei, ci mai curând de faptul că aparatul nu îi afișa cele dorite pentru a pune mâna pe un câștig mare. 

„Îți dă șeptarii părinte! Îți dă șeptarii…Părinte, ai strâns bani azi? Joci la păcănele, nu ți-e rușine? Ia uite, popa…dați bani la popa. Ia uite, berea-i bere, părinte…Așa, dă-i pe gât, e cald afară într-adevăr. Ți-o da cinci șeptari, popă, să mă c*c în sutana ta! Îți dă două țapuri de bere în gură. Du-te la biserică, popă, lasă aparatele. Părinte îți mai dau o bere? Ia uite, paharul de bere în mână, îl doare în ****. Ia uite, basca în cap…berea în mână, joci la păcănele”, sunt cuvintele pe care i le adresează preotului cel care filmează, fără să obțină nici măcar cea mai mică reacție de la fața bisericească, absorbită complet de posibilitatea de intra în posesia unor bănuți.


    Preotul a băut bere, în așteptarea marelui câștig, pentru a scăpa de emoții Foto: Captură video
Preotul a băut bere, în așteptarea marelui câștig, pentru a scăpa de emoții Foto: Captură video

Preotul a continuat să introducă bani în aparat și să se roage pentru o linie de șapte, probabil. Localnicul nu a renunțat și a continuat să îl certe pe acesta, spunându-i că ar trebui să îi fie rușine pentru faptul că aruncă cu banii oamenilor credincioși pe fereastră. 

 „Așa, părinte, bravo…E ceva frumos ce ai făcut. Ai strâns banii la oameni. Bravo, mai bagă oamenii bani din buzunar. Așa, așa. Hai, bagă acolo la păcănele. Mare animal ești. Vezi că ți-a dat șeptari, ia uite, părinte! Nu ți-e rușine oleacă? Ei, dumnezeii mamii lui de aparat, n-a vrut să-ți dea, nu? Crucea mamii lui de aparat! Ți-o dat șeptarii acum, uite…Aaaa? N-o vrut să vie nu? Nu ofta, ai luat banii la oameni, nu ți-e rușine? Joci la aparate? Așa, mai dăi, dă berea pe gât. Nu mai ai bani? Du-te mai strânge bani de pe stradă", a continuat bărbatul supărat, potrivit Cancan.ro. 

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net