Învaţă să vorbească pe mess la 70 de ani - FOTO

Femeia are 72 de ani şi este la fel de curioasă ca un copil să afle cum stau lucrurile cu internetul. „Nu poţi fi indiferent când în jurul tău este o explozie de informaţii. Trebuie să ne adaptăm timpurilor şi să avem activitate", a mai spus pensionara care a descoperit încă din prima zi de curs site-urile de cumpărături online.

  

Click aici pentru fotogalerie 

Peste 50 de pensionari cu vârste cuprinse între 56 şi 76 de ani s-au înscris la cursurile organizate de Biblioteca Judeţeană Botoşani. Cei mai mulţi au venit din proprie iniţiativă dar sunt şi unii care au venit să înveţe de gura copiilor. „Pe mine fata m-a rugat să vin ca să învăţ să folosesc computerul. Eanu ar răbdare cu mine să mă înveţe. Aici e bine. Socializăm, învăţăm lucruri noi şi interesante", a spus Florica Crâşmaru. 

„ Sunt elevi ascultători", spune râzând instructorului care le-ar putea dintre elevii săi nepot. Tânărul recunoaşte că lecţia a început cu dublu click dar şi cu explicaţii despre ce este internetul şi la ce foloseşte el. „ La capătul celor 12 ore de curs sunt convins că vor deveni internauţi. Vor învăţa să folosească motoare de cătutare pe internet, să trimită un e-mail şi să folosească messengerul pentru că mulţi dintre cursanţi au rude în străinătate şi doresc să comunice astfel. La cerere îi ajutăm să îşi facă şi cont pe Facebook", a spus Sabin Pârvan, bibliotecar.

Cursurile sunt organizate lunar şi oricine este doritor se poate înscrie la Biblioteca Judeţeană „Mihai Eminescu".

sarah anamaria prodan jpg
cub theo rose png
claudia patrascanu copii png
Kate Middleton (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
giselle si tom brady
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
Kate Middleton
uzina rosia alba
Hoefkens4 jpg
image
image
image
image
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg