Iohannis față în față cu Ponta. Cei doi se întâlnesc astăzi

Ultima actualizare:

    Zilele acestea au avut loc atacuri dure între președinte și premier
Zilele acestea au avut loc atacuri dure între președinte și premier

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat ieri seară că, după revenirea de la reuniunea de la Bruxelles privind criza refugiaţilor, a vorbit la telefon cu Victor Ponta pe care l-a invitat la o discuţie azi. Premierul a acceptat să dea explicații în fața șefului statului.

Klaus Iohannis e foc și pară pe Victor Ponta. Acesta s-ar fi dus duminică fără mandat la Sofia, unde s-a întâlnit cu premierii din Serbia și Bugaria.

Au discutat despre criza refugiaților, iar demnitarul român s-a hazardat să-i asigure pe vecini că și România va închide granițele dacă e necesar.

Asta l-a înfuriat la culme pe șeful statului și l-a chemat de urgență la Cotroceni ca să dea explicații. Ieri, cei doi au vorbit la telefon, iar astăzi se văd și față în față.

”Da, am vorbit la telefon şi l-am invitat pentru mâine (marţi-n.r) la o discuţie”, a precizat Klaus Iohannis, întrebat dacă a discutat cu acesta după ce s-a întors de la reuniunea de la Bruxelles. Premierul Victor Ponta a confirmat pentru Mediafax că va merge la discuţii, la Palatul Cotroceni. Preşedintele Klaus Iohannis a declarat luni că premierul Victor Ponta este foarte belicos în ultima vreme şi crede că prin ieşirile pe care le are, cum ar fi cea referitoare la reuniunea de la Bruxelles, oamenii uită că este judecat penal pentru evaziune şi fals în înscrisuri.

Victor Ponta l-a atacat dur pe președinte și a spus că acesta merge la Bruxelles ca surda-n horă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
carte pexels jpg
bani jpg
gaina wendy (2) jpg
banca pixabay jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net