Ion Caramitru, internat în spital. Nu a fost prezent la Festivalul Serile Filmului Românesc

caramitru png
Actorul Ion Caramitru

Actorul Ion Caramitru, ├«n v├órst─â 79 de ani, nu a fost prezent la Festivalul Serile Filmului Rom├ónesc (SFR) de miercuri sear─â, de la Ia╚Öi, pentru c─â este internat ├«ntr-un spital din Bucure╚Öti, a anun╚Ťat Andrei Giurgia, pre┼čedintele ARTIS, organizatorul evenimentului cultural, ├«n cadrul unei conferin┼úe de pres─â.

Ion Caramitru ar fi trebuit s─â fie prezent miercuri sear─â, 11 august, la Ia┼či, unde a avut loc deschiderea edi┼úiei a XII-a SFR, care ├«i este dedicat─â, potrivit Agerpres.

ÔÇ×Domnul Caramitru, din p─âcate, nu vreau s─â cred c─â suntem n─âp─âstui┼úi de soart─â, nu va putea face deplasarea la Ia┼či. Este internat la spital ├«n acest moment, la Bucure┼čti. E ├«n revenire, e ├«n investiga┼úii medicale.

├Äi pare foarte r─âu de ceea ce se ├«nt├ómpl─â. El va fi internat ├«n urm─âtoarele patru zile. Nu va putea face deplasarea la Ia┼či. Toat─â lumea este optimist─â ┼či bucuroas─â pentru c─â nu este ceva gravÔÇŁ,  a declarat Andrei Giurgia, organizatorul evenimentului cultural, la conferin╚Ťa de pres─â dinaintea festivalului.

Potrivit acestuia, internarea lui Ion Caramitru ├«n spital nu are leg─âtur─â cu COVID-19. ÔÇ×Toat─â lumea este optimist─â ┼či bucuroas─â pentru c─â nu este ceva grav. Nu e COVID-19 ┼či nu sunt alte probleme. M─â bucur c─â domnul Caramitru este bineÔÇŁ, a mai spus Giurgia.

La Gala de deschidere a SFR de miercuri sear─â a fost proiectat ├«n aer liber filmul ÔÇ×┼×tefan LuchianÔÇŁ, o produc┼úie din 1981 care poart─â semn─âtura regizorului Nicolae M─ârgineanu, cu Ion Caramitru ├«n rolurile principale.

image png
card ajutor jpg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
trans bhutan cnn
12 linda evangelista main jpg jpeg
foto 1   Cristina Spatar JPG
1 carmen tanase jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
printul paul 1 jpeg
bani in portofel jpeg
inquam photo bucuresti  urmari  cod galben furtuna 92793 jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
pui de urs
trans bhutan cnn