Ion Caramitru, internat în spital. Nu a fost prezent la Festivalul Serile Filmului Românesc

12 august 2021
caramitru png
Actorul Ion Caramitru

Actorul Ion Caramitru, ├«n v├órst─â 79 de ani, nu a fost prezent la Festivalul Serile Filmului Rom├ónesc (SFR) de miercuri sear─â, de la Ia╚Öi, pentru c─â este internat ├«ntr-un spital din Bucure╚Öti, a anun╚Ťat Andrei Giurgia, pre┼čedintele ARTIS, organizatorul evenimentului cultural, ├«n cadrul unei conferin┼úe de pres─â.

Ion Caramitru ar fi trebuit s─â fie prezent miercuri sear─â, 11 august, la Ia┼či, unde a avut loc deschiderea edi┼úiei a XII-a SFR, care ├«i este dedicat─â, potrivit Agerpres.

ÔÇ×Domnul Caramitru, din p─âcate, nu vreau s─â cred c─â suntem n─âp─âstui┼úi de soart─â, nu va putea face deplasarea la Ia┼či. Este internat la spital ├«n acest moment, la Bucure┼čti. E ├«n revenire, e ├«n investiga┼úii medicale.

├Äi pare foarte r─âu de ceea ce se ├«nt├ómpl─â. El va fi internat ├«n urm─âtoarele patru zile. Nu va putea face deplasarea la Ia┼či. Toat─â lumea este optimist─â ┼či bucuroas─â pentru c─â nu este ceva gravÔÇŁ,  a declarat Andrei Giurgia, organizatorul evenimentului cultural, la conferin╚Ťa de pres─â dinaintea festivalului.

Potrivit acestuia, internarea lui Ion Caramitru ├«n spital nu are leg─âtur─â cu COVID-19. ÔÇ×Toat─â lumea este optimist─â ┼či bucuroas─â pentru c─â nu este ceva grav. Nu e COVID-19 ┼či nu sunt alte probleme. M─â bucur c─â domnul Caramitru este bineÔÇŁ, a mai spus Giurgia.

La Gala de deschidere a SFR de miercuri sear─â a fost proiectat ├«n aer liber filmul ÔÇ×┼×tefan LuchianÔÇŁ, o produc┼úie din 1981 care poart─â semn─âtura regizorului Nicolae M─ârgineanu, cu Ion Caramitru ├«n rolurile principale.

anamaria prodan laurentiu reghecampf jpg
printesa charlene png
andreea marin lisabona 3 jpg
cub alina sorescu animat gif
dana rogoz (1) jpg
2 mirabela dauer pensie 4 jpg jpeg
ray liotta gettyimages 471178756 jpg jpeg
printul nicolae romania crop jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
BeFunky collage (5) jpg
Dr  George Diaconu 2 png
Chelnerita - servire restaurant FOTO 123 RF
Elena Udrea jpg
fruit 4416500 1920 jpg
Alina M╚őtcan (1) jpg