Ion Iliescu participă la ceremonia de incinerare a trupului regizorului Sergiu Nicolaescu

Ultima actualizare:

Ceremonia de incinerare se desfășoară numai în compania celor din familia marelui regizor și a prietenilor agreați de soția Dana.

Oamenii simpli sunt în continuare revoltați de faptul că Sergiu Nicolaescu nu are parte de o ceremonie religioasă, care este interzisă în cazul incinerărilor.

„Cea mai bună cinstire a fost tocmai acest mod în care oamenii au ţinut să-şi ia rămas bun de la el, arătând apreciere pentru activitatea sa artistică. Ce este cu mentalitatea asta? Este treaba fiecărei familii dacă vrea să deschidă sicriul sau nu. Se va întoarce în pământ oricum. Dacă este ars şi cenuşa este împrăştiată, tot în pământ se întoarce, exact cum se scrie în Sfânta Scriptură", a declarat, la ieşirea din crematoriu, Ion Iliescu.

Câteva zeci de admiratori ai regizorului s-au adunat la crematoriul uman Vitan-Bârzeşti. Oamenii regretă că sicriul a fost închis cât timp a fost depus la Cercul Militar Naţional şi nu l-au putut vedea pe Sergiu Nicolaescu. În plus, mai multe voci susţin că e un mare păcat faptul că regizorul nu va fi înmormântat creştineşte.

Soţia regretatului regizor a luat decizia de a incinera trupul lui Sergiu Nicolaescu, spunând că astfel respectă ultima dorinţă a acestuia. 

Sergiu Nicolaescu a murit joi, 3 ianuarie, la spitalul Elias din Capitală, în urma unor complicaţii pulmonare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mario iorgulescu jpg
politist1 jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
ambulanta elevi pexels jpg
index webp
dovleac istock jpg
tigara fum  dependenta  productie tigari   foto pixabay jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net