Ion Turnagiu, bărbatul care a incendiat o fată de 17 ani, a murit la spital! În urmă cu o săptămână încercase să se sinucidă


    Ion Turnagiu a încercat să se sinucidă în urmă cu o săptămână, polițiștii fiind cei care îl găsiseră spânzurat în celulă Foto Arhivă personală
Ion Turnagiu a încercat să se sinucidă în urmă cu o săptămână, polițiștii fiind cei care îl găsiseră spânzurat în celulă Foto Arhivă personală

Ion Turnagiu, bărbatul care a incendiat o fată de 17 ani din Mehedinți, a murit la spital, după ce a în urmă cub o săptămâna a încercat să se sinucidă în arestul Poliției Mehedinți.

Ion Turnagiu, un criminal cu antecedente înfiorătoare, a încercat să se sinucidă în arestul Poliției Mehedinți, în urmă cu o săptămână. Oamenii legii l-au găsit spânzurat în celulă, cu un tricou și l-au resusicitat până când un echipaj de Ambulanță a sosit la fașa locului. Bărbatul a fost transportat la spital în stare gravă, iar medicii erau rezervați în privința șanselor sale de supraivețuire. După o săpătâmână de internare, Ion Turnagiu a murit. 

Ion Turnagiu fusese condamnat la închisoare pe viață și eliberat după 26 de ani de detenție 

Bărbatul de 45 de ani care a incendiat-o pe adolescenta de 17 ani, cu care a declarat că avusese o legătură amoroasă, nu era străin polițiștilor și avea antecedente teribile. Agresorul a fost liberat condiţionat pe 10 mai 2019, după ce a executat 26 de ani dintr-o pedeapsă cu închisoarea pe viaţă pentru cinci crime comise în 1993. Magisistrații Tribunalului Mehedinți au decis anul trecut că asasinul poate pus în libertate, după ce Judecătoria Drobeta Turnu Severin respinsese cererea acestuia de eliberare condiționată. 

Adolescenta are răni grave pe 90% din suprafața corpului

Veștile referitor la starea de sănătate a adolescentei incendiate nu sunt dintre cele mai bune. Fata a suferit arsuri pe 90% din suprafața corpului și se află internată la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu, din București, fiind supusă deja mai multor intervenții chirurgicale. 

Motivul pentru care Ion Turnagiu a incendiat-o pe adolescentă

Motivul pentru care bărbatul a decis să comită un asemenea gest inuman rămâne momentan un mister. În momentul arestării lui de către polițiști, el a invocat că murea de foame și că era nemulțumit de fapul că adolescenta depusese o plângere la adresa lui, simțindu-se hărțuită de acesta. El le-a solicitat poliţiştilor să fie plasat în arest la domiciliu, deoarece susţinea că are mijloacele financiare necesare şi mai mult decât atât posedă "relaţii" pentru a o ajuta pe victimă să se recupereze rapid. 

vica blochina si bianca patrichi jpg
astrolog madalina manole jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
madalina manole facebook jpg
caine jpg
cub oana niculescu mizil png
cub gina pistol smiley png
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
image
image
image
image
image
image
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg
v1 jpg
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
Imagine WhatsApp 2023 02 01 la 14 39 01 jpg
Talibanii nu mai vor să vadă femei nicăieri jpg
Sandip Brahmin jpeg