Ipoteză şocantă în cazul morţii unui puşti din Iaşi. Fiul ofiţerului SRI s-ar fi înjunghiat în spate!

Ultima actualizare:

    Sabin Şerban, elevul găsit mort în toamna lui 2016Foto: Facebook
Sabin Şerban, elevul găsit mort în toamna lui 2016Foto: Facebook

Ancheta se apropie de final! Rezultatele cercetărilor în cazul decesului unui elev de 18 ani, fiul unui colonel de la SRI Iaşi, sunt suprinzătoare. Cea mai solidă ipoteză ar fi că băiatul s-ar fi sinucis într-un mod care a creat suspiciunile unei crime. Puştiul s-ar fi împins cu spatele într-un cuţit!

Dosarul privind moartea suspectă a uni fiu de colonel SRI Iaşi este aproape de finalizare. Potrivit unor surse judiciare, anchetatorii se pregătesc să claseze cauza. Oamenii legii spun că dosarul penal a fost deschis imediat cum Sabin Şerban a fost găsit mort de tatăl său, în seara de 11 noiembrie 2016. Elev al Liceului de Informatică „Grigore Moisil“ din Iaşi, adolescentul a fost descoperit cu un cuţit înfipt în zona omoplatului. Lama străpunsese corpul, ieşind prin zona pieptului.

E luată în calcul şi varianta accidentului

După ce au audiat sute de persoane şi au încercat să adune probe cu privire la o posibilă crimă, autorităţile au restrâns pistele de lucru în cazul morţii lui Sabin Şerban la varianta sinuciderii sau cea a accidentului. Potrivit ziaruldeiasi.ro, cea mai plauzibilă dintre variante ar fi cea a sinuciderii. Concret, Sabin Şerban s-ar fi împins uşor cu spatele într-un cuţit. Ulterior, din cauza durerilor, a căzut cu spatele pe podea, impact ce a dus la perforarea trupului cu lama lungă a cuţitului. Varianta accidentului este şi ea luată în calcul: tânărul să se fi jucat cu cuţitul, aruncându-l în perete, iar lama să fi ricoşat şi să-l fi lovit în spate. Ulterior şocului, este posibil ca tânărul să fi căzut pe spate şi să-şi fi înrăutăţit plaga. 

Cuţitul, cumpărat chiar de băiat

„În niciun caz nu sunt de acord cu această ipoteză! Aştept concluziile oficiale ale anchetei”, spune, răspicat, tatăl puştiului. “Deocamdată, îi las pe cei în drept să-şi facă treaba, întrucât ştiu că ancheta continuă“, adaugă colonelul SRI.

Cuţitul care a provocat decesul a fost cumpărat chiar de Şerban, de la un magazin din Iaşi, la începutul lunii octombrie 2016. „A fost finalizat raportul de necropsie prin care s-a stabilit că moartea a fost violentă şi s-a datorat leziunilor produse de cuţitul găsit în corpul victimei“, au precizat procurorii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
jais flight shutterstock jpg
Biserica Greaca Braila  jpg
harold terens afp jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
image png
caini avion jpg
ion antonescu jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net