Ipoteză-surpriză în cazul înmormântării Regelui Mihai: "Nu a fost ceea ce trebuia să fie"

simeon stalpnicul png
Regele Mihai

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a publicat un mesaj în care își declară nelămuririle cu privire la înmormântarea Regelui Mihai. Ea consideră că în sicriu nu se afla trupul Regelui.

Maria Ghiorghiu a publicat pe blogul său un mesaj în care încearcă să răstoarne toată povestea morții Regelui. Ea nu-și explică de ce nu a existat niciun gemuleț în sicriu pentru a i se putea vedea măcar fața Regelui Mihai.

simeon stalpnicul png
Clarvăzătoarea Maria GhiorghiuFoto Facebook

”Dragii mei, În această după amiază, în timp ce scriam aici pe blog, aud un glas care spune câteva cuvinte cutremurătoare. Cuvintele erau, despre înmormântarea fostului Rege Mihai! Dragii mei, deşi era cu ochii pe monitor, văd în spatele meu o alee pe care mergea grăbit un PREOT mic de statură, imbrăcat în veşminte aurii, preot care intră pe un culoar îngust şi întunecat. Preotul avea un baston în mână sa dreaptă şi se grăbea pe acel culoar îngust, singur fiind, ca sa ajungă într-un anume loc numai de el ştiut. Aud glas care se întreabă aşa:

"Înmormântarea Regelui Mihai?  

Iar conversaţia a continuat, dar eu nu o să mai dau detalii, din motive lesne de înţeles.

Totuşi am să pun o întrebare:De ce, la Sicriul cu trupul neînsufleţit al Regelui Mihai, nu a fost lăsat măcar un minuscul gemuleţ prin care să se vadă măcar trăsăturile REGELUI MIHAI, sau dacă era cineva acolo în sicriu?   

De ce, nimeni din cei în drept nu a cerut că să se vadă cât de cât chipul Regelui Mihai acolo în sicriu? Iar cu această întrebare dragilor, cred că am spus totul.

În timp dragilor, vom afla ADEVĂRUL despre această înmormântare a REGELUI MIHAI care, a îngenuncheat ROMÂNIA cu atâtea pregătiri şi cheltuieli uriaşe.

Atât am dorit să spun dragilor, că această înmormântare nu a fost ceea ce trebuia să fie”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul personal.

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
prodan (2) jpg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
Scurgeri de gaz din conductele Nord Stream FOTO EPA-EFE
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
image
image
image
image
Noile monede cu portretul Regelui Charles al III-lea (foto: Facebook / The Royal Mint)
visarion alexa
bucatar
nicusor dan primar bucuresti jpeg
cub alexandru arsinel teatru png
george simion AUR jpg