Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a investit peste 350.000 euro în imobiliare. De unde a avut banii?

Ultima actualizare:
Apartamentul se află la parterul unui bloc interbelic, din spatele clădirii de la stradă
Apartamentul se află la parterul unui bloc interbelic, din spatele clădirii de la stradă

Irina Tănase a investit anul trecut, la sfârșitul lui decembrie, peste 350.000 euro în proprietăți imobiliare, potrivit Rise Project. Iubita fostului lider PSD Liviu Dragnea a cumpărat un apartament la parterul unui bloc interbelic, de patru etaje, și două terenuri în satul Piscu, comuna Ciolpani, din Ilfov. Achzițiile au fost făcute înainte, dar și după ce Liviu Dragnea a intrat în pușcărie.

Irina Tănase, afaceri cu imobiliare: a cumpărat un apartament cu teren și garaj

În decembrie 2019, în ajun de Crăciun, Irina Tănase a cumpărat cu 250.000 euro un apartament situat în apropierea Casei Poporului, scriu jurnaliștii de la Rise Project. Mai exact, este vorba despre un apartamnt situat la parterul unui bloc ridicat în perioada interbelică, pe strada Episcop Chesarie, nr 21, din București. Apartamentul, pe care a dat 260 de mii de euro, are 178 mp și un garaj de 47 de metri pătrați – cât o garsonieră mai mare. Atașat are și un teren proprietate exclusivă de 250 mp și alți 50 de mp în cotă indiviză. Locuința este într-un ansamblu de două clădiri vechi, la 1,4 km de Casa Poporului, într-un cartier de case din sectorul 4. Foștii proprietari s-au angajat prin contract să elibereze locuința la sfârșitul lui martie, anul acesta și au primit banii prin bancă, în ziua semnării contractului.

Cele două terenuri din Ciolpani, Ilfov, au ieșire la pădure și lac
Cele două terenuri din Ciolpani, Ilfov, au ieșire la pădure și lac

Irina Tănase: „Întrebați băncile! Banii au fost legal”

Reporterii Rise Project au încercat să afle chiar de la noua proprietară de unde provin banii cu care a făcut cele trei achiziții imobiliare, apartamentul și cele două terenuri din Ilfov - dar Irina Tănase nu a vrut să stea de vorbă cu ei și nu a răspuns întrebărilor. Singurul lucru pe care l-a declarat a fost că banii au fost transferați prin bancă deci totul este legal. „Nu aveți de ce să vă interesați, întrebați băncile, transferul s-a făcut prin bancă. Banii e clar că au fost legal, că altfel cum făceam transferul prin bancă? ” a declarat ea jurnaliștilor.

Cele două terenuri se află la Ciolpani și au ieșire la lac

Cele două terenuri alipite cumpărate de iubita lui Liviu Dragnea se află în satul Piscu, comuna Ciolpani, județul Ilfov. Proprietățile au ieșire la pădure, dar și la lacul Mănăstirii Țigănești unde se pescuiește știucă, biban, șalău, caras și crap. În total suprafața lor este 8.500 mp. Prima bucată, de 5.000 mp, cumpărată înainte ca Liviu Dragnea să ajungă la închisoare, a costat 60.000 euro. A doua bucată, de 3.500 mp, achiziționată după ce fostul lider PSD a ajuns după gratii a costat 42.000 euro.


    Cele două terenuri din Ciolpani, Ilfov, au ieșire la pădure și lac Sursa foto: RISE PROJECT
Cele două terenuri din Ciolpani, Ilfov, au ieșire la pădure și lac Sursa foto: RISE PROJECT

Deocamdată nu se știe de unde a avut Irina Tănase atâția bani să se lanseze în afaceri cu proprietăți imobiliare, din moment ce, la vremea respectivă era un simplu bugetar, cu un salariu de bugetar. Potrivit declarației sale de avere, între anii 2012-2015 a avut venituri totale de aproximativ 65.000 lei.

Citește și: 

Liviu Dragnea i-a pus bodyguard iubitei sexy. Uite cum i-am surprins pe cei doi!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net