Irina Tănase, prima reacție după eliberarea lui Liviu Dragnea: „Am plâns. Mergem acasă!”

image
Liviu Dragnea și Irina TănaseInquam Photos / Octav Ganea

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea a ajuns de urgență la penitenciarul Rahova, imediat ce a aflat că fostul lider PSD va fi eliberat. În cămașă albă, cu mâneci lungi și într-o pereche de pantaloninegri, țânăra radia de fercire. A vorbit cu jurnaliștii în timp ce-și aștepta iubitul să ias pe poarta închisorii.

Irina Tănase a ajuns la peniteniarul Rahova în jurul orei 14.30, imediat ce a aflat vestea cea mare: Liviu Dragnea va fi eliberat condiționat. Nu știa însă cu exactitate când se va întâmpla acest lucru Totul depinde de cât de repede se mișcă lucrurile - actele, documentele, proceura în sine a eliberării condiționate. 

Irina Tănase a vorbit cu presa și a răspuns câtorva întrebări. În sfârșit justiția începe să e ia și pe noi în seamă. Mergem acasă, asta vom face. Nu avem nici un plan momentan. Ne vom întâlni cu copiii lui și cu prietenii noștri. Nu avem deocamdată alte planuri. Nu știu. Vă pot spune despre planurile mele: vreau să-mi dezvolt biroul de mediator și vreau să termin facultatea pentru a deveni avocat”. 

Întrebată cum a primit vestea eliberării iubitului ei, Irina a răspuns scurt, dar foarte sincer: „Eram cu prietenii în curte. Ne-am bucurat foarte mult. Am început să plâng”.

Poate din cauza soarelui arzător, poate pentru a-și ascunde ochii plânși, Irina Tănase a purat tot timpul o pereche de ochelari de soare. Zâmbitoare, fericită, cu o voce entuziasmată, nerăbdătoare și plină de speranță. Așa a părut a fi și a se simți iubita celui mai cntroversat lider politic din România. 

Dragnea are interdicție timp de 6 ani să ocupe vreo funcție publică, motiv pentru care încă nu se știe cu ce se va ocupa în libertate. 

Captură de ecran din 2022 08 10 la 07 07 12 png
angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
bia khalifa jpeg
ramona badescu jpeg
olivia newton john matt lattanzi webp
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
index (1) webp
pexels engin akyurt 3356489 jpg
image
image
image
image
summer well 2019 jpeg
index (19) webp
Tate  jpg
image webp
index (1) webp
image png