Irina Truică, din Caraibe, la DIICOT. De ce a fost chemată la audieri fosta soție a lui Truică

Irina Truică, în timpul procesului pentru custodia fetelor sale (foto: Arhivă Click!) jpeg
Irina Truică, în timpul procesului pentru custodia fetelor sale (foto: Arhivă Click!)

Divorțul de omul de afaceri Remus Truică nu a ferit-o de belele. Irina Truică a fost chemată azi la DIICOT pentru a oferi explicații în legătură cu averea fostului soț. Ea a venit tocmai din Caraibe pentru a da piept cu acuzațiile procurorilor, care susțin că și-ar fi ajutat fostul partener de viață să scoată din țară sume impresionante de bani.

S-a războit în instanță cu fostul soț pentru avere și pentru custodia copiilor, însă acum se luptă pentru propria libertate. Irina Truică a fost chemată în această dimineață la DIICOT pentru a da explicații în legătură cu sumele importante de bani pe care fostul ei soț, Remus Truică, le-a scos din țară. Irina Truică e suspectată că și-ar fi ajutat fostul partener să ascundă sume importante de bani în companii off-shore din afara țării, scrie rtv.net. Remus Truică e cercetat într-un dosar greu, „Credite pentru VIP-uri”, în care se pomenește de deturnarea a 35 de milioane de euro de la BRD. Truică, ajutat de angajați ai băncii, a luat această sumă cu titlu de împrumut, în nume personal sau prin interpuși. O parte din banii împrumutați au fost scosți din țară, spun anchetatorii, inclusiv cu complicitatea fostei soții.

Truică e cercetat sub control judiciar încă din luna mai și are averea pusă sub sechestru (case, terenuri, conturi bancare). El e acuzat de constituirea unui grup infracțional organizat, spălare de bani, instigare la înșelătorie și instigare la abuz în serviciu.

În același dosar mai sunt cercetați Adrian Sârbu și Sorin Roșca Stănescu, beneficiari ai unor împrumuturi de milioane de euro. Ei nu au mai restituit sumele luate sub formă de credit.

maurice munteanu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
Adriana și Eliza Iliescu
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cub anca androne png
jude law phillipa coan jpeg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
horoscop
benzinarie carburanti pompa benzina foto shutterstock
gazoduct 3
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png
telefon mobil jpg
Referendum in zonele ocupate de rusi in Ucraina FOTO Profimedia (5) jpg
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
horia tecau jpg