Își dă în judecată iubita care l-a părăsit cu o zi înainte de nuntă. Îi cere toate cadourile înapoi

Ultima actualizare:

    Tânărul îi oferise şi un inel viitoarei soţii
Tânărul îi oferise şi un inel viitoarei soţii

S-a ales praful de iubire! Un bărbat din Botoşani şi-a dat prietena în judecată, după ce s-au despărţit cu doar o zi înainte de căsătorie. Bărbatul a muncit o perioadă în Italia şi este supărat că şi-ar fi cheltuit mare parte din bani pentru a-şi răsfăţa iubita şi pentru a organiza nunta.

Cei doi s-ar fi cunoscut în anul 2016, scrie botosaninews.ro. Cât timp a lucrat în Peninsulă, bărbatul ar fi trimis banii acasă. Mai mult, el i-a cumpărat femeii cadouri, i-ar fi plătit şcoala de şoferi, dar şi călătoria în Italia pentru a-l vizita. După ce tânărul a revenit în ţară, cei doi au hotărât să se căsătorească. El a cumpărat şi inelul de logodnă, a plătit avansurile la sală, muzică şi fotografi, invitându-şi prietenii şi toate rudele la starea civilă. 

Cu o zi înainte de eveniment, cei doi s-ar fi certat, după ce viitorul mire şi-a întrebat aleasa unde sunt banii trimişi din Italia. Supărat că a fost părăsit chiar înainte de nuntă, botoşăneanul şi-a dat în judecată iubita şi i-a cerut înapoi banii daţi pe cadouri, pe inel şi pentru şcoala de şoferi.

Acesta cere aproximativ 9.000 de euro pentru tot ce a cheltuit, plus 10.000 de euro - daune morale pentru ruşinea suferită. La rândul ei, tânăra a cerut şi ea în instanţă 10.000 de euro daune morale.

image
image
image
image
image
image
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net