Iubitul Elenei Udrea: «A plâns foarte tare când am mers cu fetița la ea»

Ultima actualizare:

Logodnicul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov (32 de ani), a povestit cât de rău a reacționat iubita lui atunci când i-a dus-o pentru prima oară la închisoare pe fetița lor, loc în care se află, din 3 octombrie, alături de fosta șefă a DIICOT, Alina Bica.

Situația Elenei (44 de ani) e una nefericită. Prima dată când am mers cu fetița la ea (n.r. Eva Maria, în vârstă de trei săptămâni), în momentul în care a văzut-o, a început să plângă atât de tare, încât mi-a sfâșiat sufletul. E foarte greu, pentru că noi ne-am chinuit foarte mult să facem acest copil. Nu-și poate imagina nimeni prin ce poate trece în momentul de față”, a declarat pentru Antena3 Alexandrov.Acesta a mai spus despre condițiile de arest din Costa Rica că Udrea și Bica nu au avut probleme foarte mari până acum, precizând însă că în închisoare nu este apă caldă, ci doar rece.Pe de altă parte, Alexandrov a spus că, miercuri, au fost depuse cererile de eliberare atât pentru Udrea, cât și pentru Bica. „Probabil, la începutul săptămânii viitoare, urmează să fie primite în audienţă la un judecător din Costa Rica. Ele aşteaptă să fie eliberate”, a completat bărbatul.În schimb, procurorul-şef al Biroului Extrădări din Costa Rica, Laura Monge, spune că procedura de extrădare în cazul celor două continuă, chiar dacă există solicitări pentru acordarea statutului de refugiat, iar mandatul de arestare poate fi prelungit şi după data de 30 decembrie, până la finalizarea procedurii de extrădare.Întrebat cât estimează că va dura aceasta, procurorul a spus că, în medie, între 6 şi 8 luni, dar sunt şi cazuri în care procedura se poate prelungi chiar şi peste trei ani.

Click! spune

Elena Udrea și Adrian Alexandrov au devenit părinții unei fetițe, pe 20 septembrie. Udrea a născut într-un spital din San Jose, orașul în care trăiește de la începutul anului.

image
image
image
image
image
image
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net