Iubitul Elenei Udrea s-a întors de urgenţă la fiica lui

Adrian Alexandrov
Adrian Alexandrov

A stat mai puţin de o săptămână în România. Logodnicul Elenei Udrea a zburat din nou spre Costa Rica pentru a avea grijă de fiica lor de doar trei luni. El încearcă să îşi ajute cât mai mult soacra pentru că aceasta are probleme de sănătate.

După ce Elena Udrea a fost ridicată de pe stradă şi dusă la închisoare, în data de 3 octombrie, logodnicul ei a trebuit să îşi prelungească şederea în Costa Rica. Adrian Alexandrov a stat două luni acolo, iar la începutul lui decembrie a revenit în ţară, unde a stat foarte puţin, cât să-şi verifice casa şi firma de imobiliare pe care o deţine. Acesta s-a întâlnit cu angajaţii săi şi a stabilit planul pe viitor, apoi s-a întos în vila din Corbeanca de unde şi-a mai luat câteva haine de schimb, iar vineri noaptea s-a întors la micuţa Eva Maria, în Costa Rica.

Motivul pentru care a plecat atât de repede este lesne de înţeles. Maria Veliceasa, mama Elenei Udrea, are 67 de ani, în plus ca orice om în vârstă se confruntă cu probleme de sănătate, motiv pentru care are nevoie în permanenţă de un ajutor pentru nepoţica ei, în vârstă de trei luni. Mai mult, femeia nu cunoaşte limba spaniolă şi nici nu ar avea cine să îi facă piaţa, iar sprijinul viitorului ginere este esenţial acum.


    Adrian Alexandrov
Adrian Alexandrov

”Adrian s-a întors de vineri seara. Chiar dacă şi-a lăsat treburile nerezolvate prin Bucureşti, nu poate sta departe de fiica lui. Stă în permanenţă lângă ea, o spală, o schimbă şi o hrăneşte. Încearcă şi el atât cât ştie şi cât se pricepe să o ajute pe doamna Maria”, ne-a spus o sursă din preajma logodnicului Elenei Udrea.

Pe data de 26 decembrie, Elena Udrea va împlini 45 de ani, iar familia ei speră să iasă până atunci din închisoare. Şi Adrian Alexandrov aşteaptă această minune. El a făcut zilele trecute o postare înduioşătoare în care apărea fiica Elenei şi mesajul: ”Moş Crăciun, te rog, adu-o pe mami acasă”.

Chefi la Cutite  Nosfe si Madalina Foto Mihai Stetcu jpg
FotoJet (4) jpg
zodii care sunt vampiri energetici jpg
tanara dezbracata in pat jpg
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
20431309 1868359380158355 1385536714054017005 n jpg
ruxi jpg
danut panait factura (1) png
Doctori Bogdan si Andreea Prunaru Spital Mioveni foto Denis Grigorescu jpg
image
image
image
image
mesajele vedetelor de 1 Decembrie jpg
Parada de 1 Decembrie, Ziua Națională a României
cub 1 decembrie png
Cătină cu miere - beneficii pentru sănătate
raed arafat si klaus iohannis jpg
parada militara 1 decembrie jpg