Iubitul Elenei Udrea s-a întors de urgenţă la fiica lui

Ultima actualizare:
Adrian Alexandrov
Adrian Alexandrov

A stat mai puţin de o săptămână în România. Logodnicul Elenei Udrea a zburat din nou spre Costa Rica pentru a avea grijă de fiica lor de doar trei luni. El încearcă să îşi ajute cât mai mult soacra pentru că aceasta are probleme de sănătate.

După ce Elena Udrea a fost ridicată de pe stradă şi dusă la închisoare, în data de 3 octombrie, logodnicul ei a trebuit să îşi prelungească şederea în Costa Rica. Adrian Alexandrov a stat două luni acolo, iar la începutul lui decembrie a revenit în ţară, unde a stat foarte puţin, cât să-şi verifice casa şi firma de imobiliare pe care o deţine. Acesta s-a întâlnit cu angajaţii săi şi a stabilit planul pe viitor, apoi s-a întos în vila din Corbeanca de unde şi-a mai luat câteva haine de schimb, iar vineri noaptea s-a întors la micuţa Eva Maria, în Costa Rica.

Motivul pentru care a plecat atât de repede este lesne de înţeles. Maria Veliceasa, mama Elenei Udrea, are 67 de ani, în plus ca orice om în vârstă se confruntă cu probleme de sănătate, motiv pentru care are nevoie în permanenţă de un ajutor pentru nepoţica ei, în vârstă de trei luni. Mai mult, femeia nu cunoaşte limba spaniolă şi nici nu ar avea cine să îi facă piaţa, iar sprijinul viitorului ginere este esenţial acum.


    Adrian Alexandrov
Adrian Alexandrov

”Adrian s-a întors de vineri seara. Chiar dacă şi-a lăsat treburile nerezolvate prin Bucureşti, nu poate sta departe de fiica lui. Stă în permanenţă lângă ea, o spală, o schimbă şi o hrăneşte. Încearcă şi el atât cât ştie şi cât se pricepe să o ajute pe doamna Maria”, ne-a spus o sursă din preajma logodnicului Elenei Udrea.

Pe data de 26 decembrie, Elena Udrea va împlini 45 de ani, iar familia ei speră să iasă până atunci din închisoare. Şi Adrian Alexandrov aşteaptă această minune. El a făcut zilele trecute o postare înduioşătoare în care apărea fiica Elenei şi mesajul: ”Moş Crăciun, te rog, adu-o pe mami acasă”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net