Jaf de tot râsul. Hoţ prins dormind la locul faptei

Ultima actualizare:

    Hoţul a fost dus la secţie, după ce a fost trezit cu greu de poliţişti
Hoţul a fost dus la secţie, după ce a fost trezit cu greu de poliţişti

Un botoşănean a adormit în farmacia pe care se pregătea să o prădeze. Mort de beat, bărbatul dormea atât de profund încât nu s-a trezit nici măcar atunci când poliţiştii au venit să-l aresteze.

Marcel G., de 36 de ani, a petrecut până târziu şi, pentru că a rămas fără bani, el a încercat să spargă mai întâi o pizzerie. „Înarmat" cu o şurubelniţă, bărbatul a reuşit să forţeze uşa de termopan, însă atunci când s-a declanşat alarma a luat-o la fugă.

Pornit să facă rost de bani, botoşăneanul nu s-a lăsat aşa uşor. A încercat să dea o altă spargere. Aşa că a forţat uşa unei farmacii şi a intrat să fure. Era însă prea beat şi obosit. S-a întins pe podea şi a adormit buştean. Nici măcar sistemul de alarmă, care a început să sune, nu l-a trezit din somn.

Poliţiştii au auzit alarma şi s-au dus să vadă ce se întâmplă. Au dat peste hoţ şi abia au reuşit să-l trezească pentru a-l duce la secţie, potrivit monitorulbt.ro.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net