Jeremy Clarkson a fost suspendat de la "Top Gear". 200.000 de persoane cer BBC să-l repună în drepturi

Ultima actualizare:
Răspunsul lui Jeremy la anunțul făcut de colegii de platou
Răspunsul lui Jeremy la anunțul făcut de colegii de platou

Cel mai controversat prezentator britanic, Jeremy Clarkson, unul dintre cei trei prezentatori ai show-ului auto Top Gear, a fost suspendat pe termen nedeterminat din funcție după ce s-a certat îngrozitor cu un producător BBC.

UPDATE Peste 200.000 de persoane au semnat o petiţie online prin care cer BBC să-l repună în drepturi pe Jeremy Clarkson, unul dintre prezentatorii emisiunii Top Gear, care a fost suspendat marţi în urma unei dispute cu un producător al postului, relatează Sky News în pagina electronică.

Emisiunea Top Gear din această duminică nu se va mai difuza. Ajunsă la cel de-al 22-lea sezon, emisiunea, a avut de-a lungul istoriei sale probleme din cauza comportamentului lui Jeremy Clarkson. Acesta a fost acuzat de rasism, a făcut afirmații defăimătoare la adresa unor națiuni și nu numai.

Chiar dacă potrivit unui sondaj de opinie efectuat în rândul bărbaților, postul de prezentator al emisiunii Top Gear este cel mai dorit loc de muncă, se pare că Jeremy Clarkson s- a cam săturat și își caută o ieșire din contractul pe care îl are cu BBC2. Prezentatorul a fost recent suspendat pe termen nedeterminat până la finalizarea anchetei interne după ce s-a certat la cuțite cu un producător al BBC. Postul britanic a confirmat anunțul printr-o declarație oficială.

Cei doi colegi de platou al britanicului, James May și Richard Hammond au publicat pe Twitter câte un mesaj prin care anunțau fanii că emisiunea programată duminică 15 martie nu va fi difuzată. Jeremy a răspuns pe aceeași rețea de socializare în mod ironic, așa cum îl știm. "James May, Richard Hammond, am făcut câteva documentare de război foarte bune. Pot să le difuzeze pe alea."


    Răspunsul lui Jeremy la anunțul făcut de colegii de platouFoto Twitter
Răspunsul lui Jeremy la anunțul făcut de colegii de platouFoto Twitter

Jeremy Clarkson se află la ultimul avertisment din partea producătorilor. La sfârșitul lui 2014 a fost la un pas ca prin aroganța făcută să fie linșat în Argentina de o mulțime furioasă de localnici după ce în timpul filmărilor unei emisiuni, acesta și-a pus la mașină un număr de înmatriculare de tipul N982 FKL, referință directă asupra unui conflict armat petrecut în 1982 între Marea Britanie și Argentina în insulele Falkland, în 2013 a folosit termenul popular adresat unei persoane de culoare în timpul filmărilor și în 2011 a spus despre un grup de protestatari că ar merita să fie executați în fața familiilor.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net