Joao Brigido a fost numit director al fabricii Philip Morris România


    Joao Brigido
Joao Brigido

Philip Morris International (PMI) l-a numit pe Joao Brigido în funcția de Manufacturing Director al fabricii Philip Morris România, începând din 1 august 2021.

Joao Brigido preia mandatul de la Herman Van Staalduinen, care a condus fabrica în ultimii 4 ani și a fost numit New Products and Technologies Introduction Program Director în cadrul Philip Morris International.

„Mă bucur să îmi aduc contribuția în continuare la transformarea companiei și la construirea unui viitor fără fum. Îl felicit pe predecesorul meu pentru că a transformat fabrica din Otopeni într-una dintre cele mai importante și moderne unități de producție din cadrul Philip Morris International, cu un impact semnificativ economic și din punct de vedere a respectului față de mediu. Investițiile în fabrică, în oameni și în cercetarea și inovația pentru dezvoltarea unor noi produse vor continua pentru a asigura un viitor mai bun pentru milioanele de fumători adulți care altfel ar continua să fumeze”, a declarat Joao Brigido, Director Manufacturing Philip Morris România.

Joao Brigido, 22 de ani de experienţă în cadrul grupului

Joao Brigido s-a alăturat echipei Philip Morris Portugalia în 1999. De atunci, a deținut funcții în companii afiliate Philip Morris International în mai multe țări, inclusiv funcțiile de Director Operations pentru Philip Morris Coreea de Sud și Director Operations pentru Philip Morris Brazilia.  În 2019, a fost numit Director Operations  în cadrul Philip Morris Filipine și a condus fabricile din Batangas și Marikina.

Fabrica Philip Morris România din Otopeni se află în centrul strategiei PMI de a înlocui țigările cu produse cu risc redus ca urmare a investiției de peste 500 de milioane de dolari pentru a dezvolta capacități de producție a consumabilelor pentru IQOS, sistemul electronic de încălzire a tutunului dezvoltat de PMI. Peste 92% din producția de consumabile pentru IQOS a fabricii Philip Morris România este exportată în 54 de piețe de pe 5 continente.

Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub irinel columbeanu  monica gabor mr pink png
dani otil si razvan simion
cub vica blochina png
anca turcasiu si loredana groza jpg
Michael Klein, Facebook jpg
cub mircea bravo png
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
image
image
image
image
image
image
Selectia Nationala Eurovision 2023 jpg
Diana și Charles jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
ceai somn jpg
femeie fericire pexels andrea piacquadio 774866 jpg
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png