Jucării în fața Ambasadei Norvegiei la București

13 ianuarie 2016
image
Românii sunt invitați să aducă jucării în fața Ambasadei Norvegiei din București

Drama familiei Bodnariu, căreia statul norvegian i-a luat cei cinci copii, este departe de a se sfârși. Români de pretudindeni au protestat în fața ambasadelor Norvegiei cu pancarte și lozinci. Acum, sunt invitați să vină cu jucării.

O invitație inedită pentru a protesta în sprijinul familiei Bodnariu: veniți cu jucării în fața Ambasadei Norvegiei la București. Propunerea a venit din partea lui Mihai Gâdea și a fost lansată în direct, la emisiunea pe care acesta o realizează la Antena 3, ”Sinteza zilei”.

”Vreau să duc aceste jucării în fața Ambasadei Norvegiei la București. Să le ia și să le trimită ei copiilor pe care i-au răpit. Cred că e ceva care va fi ușor de reținut și vizibil. O jucărie lăsată în fața Ambasadei Norvegiei pentru copiii pe care i-au răpit”, a spus Mihai Gâdea, la Antena 3, fără să precizeze când va avea loc acest protest inedit.

Realizatorul Antena 3 a inițiat și o petiție online pentru copiii familiei Bodnariu. Astăzi, 13 ianuarie, aceasta fusese semnată de aproape 83.000 de persoane.

Petiția va fi înmânată Majestăţii Sale Regele Harald al V-lea al Norvegiei, premierului Erna Solberg, preşedintelui Parlamentului European Martin Schulz, secretarului general al ONU Ban Ki-Moon şi preşedintelui UNICEF Maleeha Lodhi.

survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
zona de confort jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost săltat de mascați din casa lui, în septembrie 2015, după ce tocmai primise mită 25 000 de euro jpeg
1 johnny depp jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
FotoJet (2) jpg
FotoJet (1) jpg
evoli boala tigari electronice jpeg
Sorin Oprescu a fost săltat de mascați din casa lui, în septembrie 2015, după ce tocmai primise mită 25 000 de euro jpeg
ion tiriac jpg
calendar ortodox 2021 18 mai sfantul mucenic teodot din ancira png