Judecătoare din București, spionată de propriul soț: «Te omor eu acum, cât pot»

Caz șocant în Capitală! Un bărbat, colonel în armată, a fost condamnat de Tribunalul Militar pentru violență în familie și violarea vieții private după ce a spionat-o pe soția cu care se afla în proces de divorț. 

image

Un bărbat din București și-a spionat soția cu care se afla în proces de divorț. Bărbatul suspecta că este înșelat, așadar a decis să intercepteze conversațiile avute de soția sa. Pus în fața dovezilor, bărbatul a reacționat violent și a amenințat-o cu moarte pe judecătoare. Faptele sale au fost judecate de către Tribunalul Militar iar ca pedeapsă a primit trei ani cu suspendare. Decizia nu este una definitvă. 

Cazul s-a înregistrat în toamna anului 2019, însă a fost soluționat într-o primă instanță – Tribunalul Militar București –  la începutul lunii decembrie anul curent. Judecătoarea a depus plângere împotriva soțului, cu care se afla în divorț, după ce, pe 31 octombrie 2019, a descoperit în geantă, ascuns în căptușeală, un dispozitiv de înregistrare. A fost stupefiată atunci când a descoperit că acesta conținea un fișier audio care cuprindea întreaga ei activitate din ziua respectivă. 

Când a ajuns acasă, i-a spus soțului că a găsit dispozitivul în geantă și l-a anunțat că a formulat plângere la poliție pentru violarea vieții private, spunându-i că a predat polițiștilor aparatura de înregistrare.

Bărbatul și-a bătut cu bestialitate soția 

Furios că a fost descoperit, în timpul confruntării, soțul a pus pe laptop o înregistrare audio care surprindea momente de intimitate pe care femeia le petrecea cu un alt bărbat.

Conflictul dintre cei doi soți a escaladat, iar colonelul a lovit-o cu bestialitate atunci când s-a lovit de refuzul judecătoarei de a retrage plângerea pe care o depusese împotriva lui. „Te omor! Te omor io acum, cât am posibilitatea”, a amenințat bărbatul, potrivit înregistrărilor depuse la dosar. Pentru leziunile suferite, femeia a avut nevoie de 4-6 zile de îngrijiri medicale, conform documentelor din dosar. 

Colonelul a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare 

Pentru faptele sale, bărbatul a fost condamant la trei ani de închisoare cu suspendare.   Colonelul a fost trimis în judecată pentru violarea vieții private, amenințare și influențarea declarațiilor. A fost găsit vinovat pentru toate cele trei infracțiuni și condamnat la o pedeapsă rezultantă de 3 ani de închisoare cu suspendare, sub supraveghere. Bărbatului i s-a interzis ca timp de trei ani să mai comunice și să se apropie de fosta soția la o distanță mai mică de 500 de metri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net