Întâmplare halucinantă în India! O tânără a fost decapitată de propria familie după ce s-a căsătorit fără acordul ei

7 decembrie 2021
article img
O tânără din India a plătit cu viața pentru că s-a căsătorit fără aprobarea familei Sursă foto: Profimedia

Caz șocant în India! Un adolescent din India și-au ucis sora însărcinată, în timpul unui așa-zis ritual, ajutat de propria mamă! Cei doi erau supărați pentru faptul că tânăra nu a ascultat sfaturile familiei și s-a căsătorit.

Un adolescent din India a fost arestat de către polițiști după ce a decapitat-o pe sora însărcinată și s-a fotografiat cu capul acesteia, potrivit mărturisirilor șocate ale veciilor, informează Daily Star.

Mama tinerei, cea care a organizat crima 

Kirti Thore a fugit de acasă și s-a căsătorit împotriva dorinței familiei. La scurt timp a rămas însărcinată. Deranjați peste măsură de gestul ei, Shobhabai Mote și fiul ei au vizitat-o la noua casă. Ce a urmat depășește orice imaginație. Propriul frate a decapitat-o și a ieșit în curte cu capul surorii. Câteva ore mai târziu, speriat de propriul gest, a decis să se predea polițiștilor care au arestat-o și pe mama sa pentru complicitate.

Polițiștii încearcă să afle dacă tatăl fetei se află în spatele evenimentului înfiorător întrucât este un lucru știut că mariajul fără acordul figurii paterne este aspru criticată în această țară, iar cele care decid să facă acest lucru își asumă un risc imens.

Citește și:

Decapitări în stradă şi cadavre la vedere: imagini-şoc din Arabia Saudită

Tribul Dani: Dragostea cere sacrificii! Femeile îşi taie câte un deget pentru fiecare iubit decedat