Judecătorul de la "MasterChef" suferă de o boală psihică!

Ultima actualizare:

    Scandalurile i-au pus capac. Gabriel Apostol  a fost suspendat din funcţie până în 2016
Scandalurile i-au pus capac. Gabriel Apostol a fost suspendat din funcţie până în 2016

Verdict dur în cazul magistratului piteştean Gabriel Apostol, care a devenit cunoscut după ce a participat la concursul MasterChef de la PRO TV. Consiliul Superior al Magistraturii l-a suspendat din funcţia de judecător până în februarie 2016 pe motiv că suferă de o boală psihică.

“Soţia mă crede un pic dus cu capul”, spunea zâmbind judecătorul în ediţia trecută a emisiunii MasterChef. Şi asta după ce femeia, magistrat şi ea, l-a reclamat la Poliţie pentru lovire, distrugere şi furt. După câteva luni însă supărările au trecut, iar soţia l-a iertat, mai ales că au doi copii de crescut. Numai că asta nu a fost singura ieşire violentă a judecătorului.

S-a bătut cu doi poliţişti într-o benzinărie

Fostul şef al Secţiei Penale din cadrul Judecătoriei Piteşti a intrat în atenţia CSM încă din luna octombrie a anului trecut, în urma conflictului pe care magistratul l-a avut cu doi poliţişti, într-o benzinărie de pe Autostrada Piteşti - Bucureşti. Judecătorul a fost încătuşat atunci de politişti, după ce i-a făcut pe aceştia “miliţieni”. Puţin timp mai târziu, judecătorul Apostol s-a făcut din nou “remarcat”. A făcut un scandal monstru într-un magazin de bricolaj din Piteşti, de unde a plecat furios cu un angajat pe capota maşinii sale. Toate acestea i-au adus o anchetă şi suspendarea din magistratură până în februarie 2016.  Iar articolele invocate de CSM se referă la suspendarea din funcţie a unui judecător “când suferă de o boală psihică, care îl împiedică să-şi exercite funcţia în mod corespunzător”.

Vedetă la bucătărie

Gabriel Apostol a participat în primăvară la show-ul MasterChef, pentru a-i demonstra soţiei sale că poate obţine şorţul. Magistratul a ţinut să precizeze că „judecă infractori şi borfaşi, pe care îi bagă la pârnaie”.  El a mărturisit ca profesia lui este una cât se poate de dură, aşa că refulează în bucătărie, unde găteşte pentru cele două fetiţe ale sale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net