Judecătorul Stan Mustaţă rămâne în arest preventiv

Ultima actualizare:

    Stan Mustaţă
Stan Mustaţă

Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au respins joi contestaţiile depuse de judecătorul Stan Mustaţă şi de grefiera Mariana Curea. Astfel, cei doi rămân în arest preventiv, decizia fiind definitivă.

Cei doi au fost arestaţi în data de 30 aprilie şi sunt acuzaţi de trafic de influenţă, după ce au cerut bani, în mai multe rânduri, de la persoane condamnate sau inculpate pentru a da soluţii favorabile acestora.

Printre cei vizaţi se află şi MM Stoica. Judecătorul i-ar fi cerut acestuia bani pentru a-i anula condamnarea primită în dosarul transferurilor din fotbal. MM Stoica, însă, a refuzat.

Potrivit DNA, Stan Mustaţă este cercetat pentru mai multe infracţiuni: constituire a unui grup infracţional organizat; folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii care nu sunt destinate publicităţii şi permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii; şase infracţiuni de luare de mită şi o infracţiune de trafic de influenţă.

În acelaşi dosar au fost puse sub acuzare alte trei persoane, care, potrivit procurorilor, intermediau mita: Mariana Curea, grefier la Curtea de Apel Bucureşti, Ion Boraciu şi Florian Alexandru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistem de rachete patriot al armatei germane profimedia 0773167857 jpg
image
image
image
image
image
image
Bucureștiul VEchi jpg
rosii tomate istock jpg
3 cu sau pe scut 300 jpg jpeg
Printesa Diana  jpg
baza jos elefanti 1 jpg
front masini 1 jpg
Prințul William  foto   GettyImages jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net