Jurnalista Corina Dragotescu va pleca definitiv în America

CLIIMA20100424 0173 1 jpeg
Corina Drăgotescu. (Sursa foto: inpolitics.ro)

Jurnalista Corina Drăgotescu a anunţat joi seara, în emisiunea "Ultima Oră", la România TV, că a obţinut viză de emigrare în SUA după ce a participat la Loteria Vizelor.

"Am viză de emigrare în SUA începând de astăzi. Voi pleca în scurt timp ca să dau drumul la acte. Plec pentru un viitor mai bun pentru fata mea. M-am dus în America foarte des, de 12 ani merg de două ori pe an, cel puţin. Am văzut cum este să trăieşti într-o ţară în care vin oameni din toate locurile şi în care toleranţa înseamnă ceva. Aveam nişte vise, am trăit 20 de ani să-mi ating acele vise. După 30 de ani de muncă mă aşteaptă un anunţ al unui alt <<domn Boc>> care să-mi spună: nu avem bani să vă plătim pensia. Prefer să te duci în afară unde munceşti 10 - 15 ani, dacă Dumnezeu îmi dă sănătate, îţi depui bani de pensie sau pentru viitorul copilului şi reuşeşti să-i oferi o viaţă normală familiei pe care o ai. Pornesc pe un alt drum", a mărturisit Corin Drăgotescu, în cadrul emisiunii de la România TV.

Familia Corinei Drăgotescu a obţinut viză de emigrare în SUA după ce a participat la Loteria Vizelor.

"Mi-e frică de bătrâneţe în România. Dacă nu eşti bogat de rupi, dacă eşti un om din clasa de mijloc care a muncit simplu o viaţă întreagă, ajungi la pubela societăţii şi eşti privit cu dispreţ, ca unul care mănâncă degeaba banii. Ba chiar ţi se mai spune că autorităţile aşteaptă să `ieşi natural din sistem`", a mai scris jurnalista.

regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
meghan markle harry regina jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
gabriela cristea
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
iulia albu
simona gherghe
Costel Bojog, noul jurat iUmor foto Antena 1
4 gripa jpeg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 29 septembrie sfantul cuvios chiriac sihastrul png
talibani
Regina Elisabeta
miting vietnam sursa facebook azopan (2) jpg
tanc t55 romania foto mapn (1) jpg
meghan markle harry regina jpeg