Jurnalistă Pro TV, rănită în urma incendiului din Club Colectiv


    Teodora Maftei a murit luni dimineaţăFoto: Arhiva personală
Teodora Maftei a murit luni dimineaţăFoto: Arhiva personală

Printre cei răniți în urma incendiului produs la Club Colectiv, vineri seară (30 octombrie), se numără și Teodora Maftei (32 de ani). În trecut, jurnalista a fost operată de șapte ori, dintre care de trei ori pe creier, din cauza unei acumulări de lichit aflată pe creierul mic.

În aceste condiții, fotograful și editorul Pro Tv, Teodora Maftei, nu avea voie să iasă în cluburi, potrivit Mediafax. Tânăra suferă de chist arahnoidian de fosă posterioară, ceea ce înseamnă o acumulare de lichid aflată pe creierul mic. Teodorei Maftei i s-a pus acest diagnostic în anul 2005.  În urma tragediei de la Club Colectiv, 27 de oameni au pierit în incendiu, iar alți aproximativ 200 au fost răniți. La ora actuală, 146 de persoane sunt internate la 12 spitale din Capitală. Teodora Maftei apare pe lista persoanelor rănite, internate la Spitalul de Arși din București. În prezent, ea se află la secția de Terapie Intensivă a unitiății medicale.  Prietenii i-au transmis zeci de mesaje Teodorei, pe pagina ei de Facebook, în speranța că rugăciunile lor vor ajunge cumva la ea și că se va face bine.

Amintim că sâmbătă (31 octombrie), Klaus Iohannis a vizitat locul tragediei și s-a declarat revoltat de condițiile localului unde s-a prodsu incendiul. Totodată, el a mai anunțat că Guvernul va decreta trei zile de doliu național: 31 octombrie, 1 și 2 noiembrie. De asemenea, Inspectoratul Școlar București a anunțat că vor fi anulate toate balurile liceelor care urmau să aibă loc în cluburile bucureștene. 

Imagini de la locul tragediei

cub gabriel apostol png
cub andi moisescu png
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
andreea ibacka si majda jpg
gabriel apostol jpg
zodii care imprumuta bani jpg
cub codruta filip png
prater jpg
Procesul comunist din Gara Teiuş: cum au fost judecaţi ceferiştii vinovaţi de catastrofa feroviară din 1968 jpeg
Dorian Popa  FB jpg
image
image
image
image
foto1 ElenaB jpg
calendar ortodox 2022 3 decembrie sfantul prooroc Sf Cuvios Gheorghe de la Cernica  icoană Gabriel Toma Chituc jpg
hd wallpaper 4927258 1920 jpg
Produsele de uz zilnic care provoacă tumorile uterine
prater jpg
bitcoin crypto jpg