Jurnalista Ramona Feraru a murit în condiții suspecte. Ultimul telefon l-ar fi dat medicului

image
Jurnalisa Ramona Feraru

Doliu în presa din România. Jurnalistă cu vechime în branșă, Ramona Feraru a murit la doar 55 de ani. Anunțul trist a fost făcut azi (16 octombrie), pe Facebook, de jurnalistul Petrişor Cană.

"Îmi este greu sa anunț iarăși dispariția unui vechi jurnalist. Ramona Feraru a încetat din viață. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace!", a scris jurnalistul Petrişor Cană, pe Facebook. Potrivit România TV, Ramona Feraru a murit singură, în propria locuință.

Ulterior, într-o intervenţie la România TV, Petrişor Cană a declarat că "e încă o zi tristă pentru presa românească". "Am aflat cu stupoare vestea de la prietenul ei şi am început să sun. Sunt chiar aici la locuinţa ei. Deocamdată sunt poliţiştii, medicul care a îngrijit-o în ultimele clipe şi probabil că urmează să vină şi cei de la IML. Ştiu că nu se simţea bine, slăbise în ultima vreme, iar ultimul telefon pe care l-a dat l-ar fi dat medicului", a declarat Petrişor Cană.

Ramona Feraru avea 55 de ani şi de-a lungul carierei a lucrat la mai multe publicaţii importante din România. Puteți citi aici câteva dintre articolele sale. Dumnezeu s-o odihnească în pace!

Mesajul colegilor de la Puterea

Colega noastră Ramona Feraru Kim, unul dintre cei mai vechi reporteri din presa românească, a decedat în această dimineață (n.r. 16 octombrie), în urma unor complicații respiratorii. Anul 2020 se dovedește încă o dată a fi unul dintre cei mai negri pentru toată lumea. Încă un reporter vechi al presei românești a plecat la cele veșnice în ciuda vârstei de doar 55 de ani. A lucrat la multe trusturi de presă din România, precum Evenimentul Zilei, Curentul și Gândul. Timp de 15 ani a fost reporter la Realitatea TV. În prezent lucra alături de noi la Puterea.ro. Redacția Puterea.ro este alături de familie și de prieteni în această grea suferință.

Citește și:

Cosmin Andrei, producătorul emisiunii «Viața satului», a murit la numai 44 de ani. Mesajul colegilor din TVR

Cristina Ţopescu a murit. Legiştii au stabilit când s-a produs decesul

Prodanca a venit în verde la parastas
Screenshot (539) png
andrei rosu mihaela bilic png
cub muzica populara braconier png
image png
Provocarea de pe TikTok. Sursa foto: Unsplash
FotoJet jpg
Charlene de Monaco
gigi becali
Giorgia Meloni FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
Ales Bialiatski jpg
Masacru la o creșă din Thailanda png
Cherri Lee jpg
FotoJet jpg
Charlene de Monaco
Luna