Jurnalistul care a avut parte de o moarte fulgerătoare. Ionuț Ivana a pierit ucis pe șosea de un șofer de tir turc, la 3 ani după ce redactorul șef avea aceeași soartă

Ionuț Ivana, fost jurnalist și cameraman al site-ului Pe Motoare și bassistul formației de rock alternativ SeMnE, a murit ucis de un șofer de tir turc, în timp ce se afla în vacanță, în Bulgaria, la doar 45 de ani. 

Ionuț Ivana a murit pe o șosea din Bulgaria / foto: arhiva personala
Ionuț Ivana a murit pe o șosea din Bulgaria / foto: arhiva personala

Tragedia s-a produs la a aproape trei ani de la moartea redactorului șef al aceeași Pe Motoare, Cristian Predoi, care a avut o soartă similară la doar 31 de ani.

Ionuț Ivana lucra cu jurnalistul și vloggerul Răzvan Exarhu

Anunțul dispariției lui Ionuț Ivana a fost anunțat de mai multe cluburi moto din România, dar și de jurnalistul Răzvan Exarhu. Cei doi aveau o colaborare în prezent.

„Trebuia să filmăm un episod nou din #acdesiguranta , dar s-a scuzat că merge într-o vacanță cu prietenii bikeri, de la Freeriders. Ionut Ivana a murit în Bulgaria, practic ucis de un șofer de tir turc care conducea iresponsabil. Nu a fost accident de motor, se întâmpla același lucru și dacă ar fi condus o mașină. Ionuț a rămas fără tată la zece ani. Copilul lui are 6 ani. Restul se numește absurd.

A fost un om cu mult umor și o energie inepuizabilă. Va fi înmormântat azi la ora 13, la Cimitirul Sfânta Vineri. Camarazii lui motocicliști l-au vegheat două nopți la rând și au glumit, ca să nu se vadă că au ochii foarte roșii de la plâns: "Așa reușea el mereu să facă ceva, să ne strice concediul." O să ne fie dor de tine, Ramon! Dumnezeu să te odihnească. Să fiți ocrotiți!”, scria Exarhu, în urmă cu doar câteva ore.

Jurnalistul Cristi Predoiu a murit, tot într-un accident, în timp ce se afla pe motocicletă

Cristian Predoi, un cunoscut jurnalist moto și creatorul comunității Pe Motoare, a murit într-un tragic accident de motocicletă pe un drum județean din Suceava. 

Ionuț Ivana și Cristian Predoi lucrau împreună și au făcut mai multe drive-testuri împreună.  După moartea acestuia din urmă, pe site-ul pe motoare nu a mai apărut nicio informație nouă. 

Predoi, în vârstă de 31 de ani și originar din Otopeni, era într-o călătorie prin țară când s-a produs accidentul fatal.

Incidentul a avut loc vineri, 16 iulie, pe un drum județean din zona Șaru Dornei, Suceava. În după-amiaza acelei zile, pe un carosabil umed, Cristian Predoi a pierdut controlul motocicletei sale BMW într-o curbă. Motocicleta a părăsit carosabilul și s-a izbit de o mașină, după care Predoi a fost proiectat într-un gard.

Deși a supraviețuit impactului inițial, Predoi a început să acuze stări de rău în drum spre spital și a murit ulterior din cauza leziunilor interne suferite.

În dimineața aceleiași zile, Cristian Predoi se afla la Toplița, de unde a postat ultima fotografie pe Facebook. În postare, el a scris în engleză „Nu întreba... filmul vine în curând” și a apărut amuzat alături de câțiva localnici. Într-un comentariu, el a adăugat: „Super băieți. Ne-au ajutat cu scule să ne reparăm motorul”.

Moartea lui Cristian Predoi este o pierdere tragică pentru comunitatea moto și pentru toți cei care l-au cunoscut și apreciat. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net