Doliu în familia marei campioane Gina Gogean. Mama ei a murit într-un accident auto violent, provocat de sora fostei sportive e în stare gravă

Fosta gimnastă de renume Gina Gogean (45 de ani) și-a pierdut mama într-un tragic accident auto. Anica Gogean a decedat sâmbătă, 25 mai, după o coliziune violentă cu un TIR pe DN25, în comuna Piscu, județul Galați.

Gina Gogean trece prin cea mai neagră perioadă din viața ei / foto: arhiva personala
Gina Gogean trece prin cea mai neagră perioadă din viața ei / foto: arhiva personala

La volan se afla Maricica Gogean, sora Ginei Gogean, care se află în stare critică într-un spital din Galați.

Gina Gogean își plânge mama, în timp ce sora ei se luptă pentru viață în spital. Anica Gogean, în vârstă de 72 de ani, se îndrepta spre Galați.

Maricica Gogean ar fi adormit

Imagine de la locul accidentului / foto: ISU
Imagine de la locul accidentului / foto: ISU

 Fiica ei, Maricica, sora Ginei Gogean, cea care conducea mașina a suferit răni grave și este internată la un spital din Galați, unde lucrează ca medic pediatru.

Ea este tratată de colegii săi de la Spitalul de Copii din Galați. Tatăl gimnastei, în vârstă de 75 de ani, a primit vestea tragică acasă, la Câmpuri”, relatează vrancea24.ro.

Dan Cristian Ionașcu, purtătorul de cuvânt al ISU Galați, a declarat că accidentul a avut loc deoarece Maricica Gogean ar fi adormit la volan.

„O femeie de 42 de ani, care se pare că a adormit la volan, a pierdut controlul mașinii și a intrat într-un TIR”, a spus Dan Cristian Ionașcu.

Polițiștii Serviciului Rutier Galați au constatat că o femeie de 42 de ani, din Galați, în timp ce conducea un autoturism pe DN25, dinspre Tecuci, a intrat pe sensul opus și a lovit o autoutilitară cu semiremorcă (TIR), condusă de un bărbat de 34 de ani, din Roman, județul Neamț, conform declarațiilor lui Ciprian Teodor Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Gina Gogean a câștigat cinci medalii olimpice la Jocurile Olimpice din Barcelona 1992 și Atlanta 1996. La Campionatele Mondiale a obținut 15 medalii, dintre care nouă de aur, iar la Europene a câștigat 10 medalii, dintre care cinci de aur.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ucrainence Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Nicolae Stanciu (Sportpictures) 2 jpg
romania bucurie jpg
Nicolae Stanciu (Sportpictures) jpg
Simona Halep (Sportpictures) jpg
Andrei Burca (Sportpictures) jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Marius Marin (Sportpictures) jpg
Edi Iordanescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net